Λεμεσός: Δολοφονία 26χρονης από τον πρώην σύντροφο της που μετά αυτοκτόνησε Reviewed by Momizat on . Δύο νέοι άνθρωποι νεκροί σήμερα στη Λεμεσό. Μια 26χρονη θύμα και ο 36χρονος πρώην σύντροφος της θύτης και αυτοχειρας. Ο 35χρονος Πέτρος Παπαντωνίου πυροβόλησε δ Δύο νέοι άνθρωποι νεκροί σήμερα στη Λεμεσό. Μια 26χρονη θύμα και ο 36χρονος πρώην σύντροφος της θύτης και αυτοχειρας. Ο 35χρονος Πέτρος Παπαντωνίου πυροβόλησε δ Rating: 0

Λεμεσός: Δολοφονία 26χρονης από τον πρώην σύντροφο της που μετά αυτοκτόνησε

Λεμεσός: Δολοφονία 26χρονης από τον πρώην σύντροφο της που μετά αυτοκτόνησε

Δύο νέοι άνθρωποι νεκροί σήμερα στη Λεμεσό. Μια 26χρονη θύμα και ο 36χρονος πρώην σύντροφος της θύτης και αυτοχειρας. Ο 35χρονος Πέτρος Παπαντωνίου πυροβόλησε δυο φορές στο κεφάλι την 26χρονη πρώην σύντροφο του Σοφία Ζήνωνος και στην συνέχεια έθεσε τέρμα στη ζωή του.

Η τραγωδία εκτυλίχθηκε γύρω στις 2 τα ξημερώματα σε ερημική περιοχή που χρησιμοποιειται ως πεδίο βολής. Ο Παπαπέτρου πήγε εκεί με το αυτοκίνητό του έχοντας μαζί την κυνηγετική του καραμπίνα. Στο σημείο κατέφθασε μετά από λίγη ώρα η πρώην σύντροφος του.

Με βάση τα τελευταία στοιχεία, ο δράστης και αυτόχειρας είχε τηλεφωνήσει στην πρώην του λεγοντας ότι θα πάει στο πεδίο βολής στην Αγία Φύλλα για να αυτοκτονήσει. Η 26χρονη πήρε το αυτοκίνητο της και πήγε στο πεδίο βολής για να τον προλάβει. Εκεί φαίνεται πως υπήρξε συζήτηση με την 26χρονη να αρνείται την επανασύνδεση. Τότε ο 35χρονος την πυροβόλησε δυο φορές στο κεφάλι και ακολούθως αυτοκτόνησε.

Η άτυχη γυναίκα ήταν μητέρα ενός εξάχρονου κοριτσιού.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή