Μαγνησία: Δύο συλλήψεις για κορωνοπάρτι 100 ατόμων στην Ευξεινούπολη Reviewed by Momizat on . Ένας 42χρονος και ένας 28χρονος συνελήφθησαν τα ξημερώματα στην Ευξεινούπολη, από αστυνομικούς του Α.Τ. Αλμυρού, για διοργάνωση κορωνοπάρτι με 100 συμμετέχοντες Ένας 42χρονος και ένας 28χρονος συνελήφθησαν τα ξημερώματα στην Ευξεινούπολη, από αστυνομικούς του Α.Τ. Αλμυρού, για διοργάνωση κορωνοπάρτι με 100 συμμετέχοντες Rating: 0

Μαγνησία: Δύο συλλήψεις για κορωνοπάρτι 100 ατόμων στην Ευξεινούπολη

Μαγνησία: Δύο συλλήψεις για κορωνοπάρτι 100 ατόμων στην Ευξεινούπολη

Ένας 42χρονος και ένας 28χρονος συνελήφθησαν τα ξημερώματα στην Ευξεινούπολη, από αστυνομικούς του Α.Τ. Αλμυρού, για διοργάνωση κορωνοπάρτι με 100 συμμετέχοντες.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο 42χρονος λειτουργούσε μπαρ ιδιοκτησίας του, ενώ ο 28χρονος ήταν διοργανωτής πάρτι, με περίπου 100 όρθιους πελάτες.

Σε βάρος του ιδιοκτήτη του μπαρ επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο 5.000 € και αναστολή λειτουργίας του καταστήματος για επτά ημέρες.

Επίσης από αστυνομικούς του Α.Τ. Βόλου στο πλαίσιο εξόρμησης για τον έλεγχο καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος συνελήφθη ένας 36χρονος Αλβανός, καθώς κατελήφθη ως ιδιοκτήτης επιχείρησης μαζικής εστίασης μερικής επεξεργασίας υπαίθριο μπαρ, να λειτουργεί κατά παράβαση των μέτρων προστασία για την πρόληψη του κορωνοϊού και σε βάρος του βεβαιώθηκε διοικητικό πρόστιμο 2.000 €.

Πηγή: magnesianews.gr

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή