Μας έχουν πάρει τη χώρα και ο Αγορίτσας πουλάει πατριωτισμό Reviewed by Momizat on .   Η Μακεδονία είναι Ελληνική βροντοφωνάζει ο τοπικός γραμματέας των ΑΝΕΛ Χρόνης Αγορίτσας . Μαλώνει  τον τοπικό βουλευτή Σ Παπαδοπουλο για το Σκοπιανό  την   Η Μακεδονία είναι Ελληνική βροντοφωνάζει ο τοπικός γραμματέας των ΑΝΕΛ Χρόνης Αγορίτσας . Μαλώνει  τον τοπικό βουλευτή Σ Παπαδοπουλο για το Σκοπιανό  την Rating: 0

Μας έχουν πάρει τη χώρα και ο Αγορίτσας πουλάει πατριωτισμό

Μας  έχουν πάρει τη χώρα και ο Αγορίτσας πουλάει πατριωτισμό

 

Η Μακεδονία είναι Ελληνική βροντοφωνάζει ο τοπικός γραμματέας των ΑΝΕΛ Χρόνης Αγορίτσας .

Μαλώνει  τον τοπικό βουλευτή Σ Παπαδοπουλο για το Σκοπιανό  την ώρα που και οι δύο  το έβαλαν στα πόδια  μπροστά στα μνημόνια και τα γερμανικά Banks. 

 Χρόνης Αγορίτσας είπε στη Ραδιο Λέσχη:

«Ο κ. Παπαδόπουλος να κοιτάξει το κόμμα του, που έχουν 30 νοματαίους που άλλα λέει ο πρόεδρος τους και άλλα λένε αυτοί, η πλευρά του Φίλη, και να αφήσουν τι κάνει η κυβέρνηση. Ο κ. Παπαδόπουλος και η ομάδα του, που ανήκει στο Φίλη, ήδη δημιουργούν πρόβλημα μέσα στο κόμμα τους και μετά και στην κυβέρνηση. Το τι θα κάνουμε εμείς σαν συγκυβέρνηση , η άποψη μας είναι κάθετη και δεν υπάρχει άλλος όρος, Μακεδονία είναι μόνο στην Ελλάδα. Τώρα το τι κατεβαίνει κάθε αριστερού στο κεφάλι του, που δεν έχει επικοινωνία το πάνω με το κάτω είναι άλλο πρόβλημα, που το έχουν αυτοί οι ίδιοι. Την κάθε παπαρολογία που λέει ο κάθε αριστερός, να την κρατήσει για το σπίτι του και όχι για τη χώρα μας. Δεν θα βάλουμε σύνορα στον Πλαταμώνα για τα Σκόπια επειδή το θέλει ο κ. Παπαδόπουλος. Το αν θα φύγουμε από αυτή την κυβέρνηση, θα το δείξει στο τέλος.»

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή