Μαχητικό το συλλαλητήριο για την επέτειο δολοφονίας του Π. Φύσσα Reviewed by Momizat on . Αρκετοί, παρά τη βροχή, τρικαλινοί, μετείχαν στη συγκέντρωση και στην πορεία που διοργάνωσε ο Αντιφασιστικός Συντονισμός Τρικάλων, για τον έναν χρόνο από τη δολ Αρκετοί, παρά τη βροχή, τρικαλινοί, μετείχαν στη συγκέντρωση και στην πορεία που διοργάνωσε ο Αντιφασιστικός Συντονισμός Τρικάλων, για τον έναν χρόνο από τη δολ Rating: 0

Μαχητικό το συλλαλητήριο για την επέτειο δολοφονίας του Π. Φύσσα

Μαχητικό το συλλαλητήριο για την επέτειο δολοφονίας του Π. Φύσσα

Αρκετοί, παρά τη βροχή, τρικαλινοί, μετείχαν στη συγκέντρωση και στην πορεία που διοργάνωσε ο Αντιφασιστικός Συντονισμός Τρικάλων, για τον έναν χρόνο από τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα. Μια δολοφονία που άνοιξε τον δρόμο για να αρχίσει μια διαδικασία ερευνών και προφυλακίσεων για στελέχη της Χρυσής Αυγής. Η συγκέντρωση ξεκίνησε από την πλατεία Ρήγα Φεραίου με τη συμμετοχή μελών αριστερών κομμάτων και οργανώσεων και, αν δεν υπήρχε η βροχή, μάλλον ο κόσμος θα ήταν περισσότερος.
Πάντως η πορεία ήταν μαχητική, με εξάρσεις και διαφοροποιήσεις ως προς τα συνθήματα, αφού άλλοτε υπήρχαν πιο πολιτικά και άλλοτε πιο «συναισθηματικά» συνθήματα. Κάποια στιγμή, ορισμένοι νεαροί στο τέλος της πορείας πέταξαν καπνογόνο μπροστά στα κλειστά γραφεία της Χ.Α., τα ΜΑΤ είχαν παραταχθεί μπροστά στο άλλοτε γυράδικο και… αυτό. Ορισμένοι αναποδογύρισαν και κάποιους κάδους στη συνέχεια της πορείας, η οποία όντως έκανε αίσθηση, αφού είχε αρκετούς μήνες να πραγματοποιηθεί κάτι ανάλογο στα Τρίκαλα.

fyssas4 fyssas1 fyssas2 fyssas3

fyssas5 fyssas6

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή