Μεγάλη ανταπόκριση των Τρικαλινών στην δράση της «Αρωγής» Reviewed by Momizat on . Στο κάλεσμα του Συλλόγου Ατόμων με Αναπηρία «Η Αρωγή» ανταποκρίθηκαν σήμερα δεκάδες Τρικαλινοί που συγκέντρωναν μπουκάλια και καπάκια, στο πλαίσιο της δράσης πο Στο κάλεσμα του Συλλόγου Ατόμων με Αναπηρία «Η Αρωγή» ανταποκρίθηκαν σήμερα δεκάδες Τρικαλινοί που συγκέντρωναν μπουκάλια και καπάκια, στο πλαίσιο της δράσης πο Rating: 0

Μεγάλη ανταπόκριση των Τρικαλινών στην δράση της «Αρωγής»

Μεγάλη ανταπόκριση των Τρικαλινών στην δράση της «Αρωγής»

Στο κάλεσμα του Συλλόγου Ατόμων με Αναπηρία «Η Αρωγή» ανταποκρίθηκαν σήμερα δεκάδες Τρικαλινοί που συγκέντρωναν μπουκάλια και καπάκια, στο πλαίσιο της δράσης που υλοποιούν για την στήριξη ατόμων με κινητικά προβλήματα.

H συγκέντρωση των ανακυκλώσιμων υλικών που θα χρησιμοποιηθούν για την αγορά αμαξιδίων έγινε στην πλατεία του ΟΤΕ, με δεκάδες Τρικαλινούς να ανταποκρίνονται στο κάλεσμα και να φέρνουν τα υλικά που συγκέντρωσαν, όλο το προηγούμενο διάστημα.

Όπως ανέφεραν τα μέλη της Διοίκησης μέχρι τώρα όλες οι προσπάθειες έχουν αποδώσει καρπούς, ενώ όταν θέτουμε στόχους, μπορούμε να τους επιτύχουμε με τη βοήθεια όλων. Όλοι μαζί βοηθάμε ώστε να προσφέρουμε χαμόγελα σε συνανθρώπους μας.

kapakia (2)

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή