Μεγάλη συγκίνηση Reviewed by Momizat on . Ηλίας Βλαχογιάννης : Στην παρακάτω  φωτογραφία η κόρη του ήρωα του υψώματος 731 Αθανασια ΚΟΥΚΟΥΡΑΒΑ. Ήταν ολίγων μηνών νεογέννητο κοριτσάκι, οταν ο πατέρας της Ηλίας Βλαχογιάννης : Στην παρακάτω  φωτογραφία η κόρη του ήρωα του υψώματος 731 Αθανασια ΚΟΥΚΟΥΡΑΒΑ. Ήταν ολίγων μηνών νεογέννητο κοριτσάκι, οταν ο πατέρας της Rating: 0

Μεγάλη συγκίνηση

Μεγάλη συγκίνηση

Ηλίας Βλαχογιάννης :

Στην παρακάτω  φωτογραφία η κόρη του ήρωα του υψώματος 731 Αθανασια ΚΟΥΚΟΥΡΑΒΑ. Ήταν ολίγων μηνών νεογέννητο κοριτσάκι, οταν ο πατέρας της Ηλίας ΚΟΥΚΟΥΡΑΒΑΣ, έπεσε νεκρός υπέρ Πατρίδος.  Στην προχθεσινή τελετή κρατούσε με υπερηφάνεια τον Έπαινο και το Μετάλλιο που της απένειμε ΤΙΜΉΣ ΕΝΕΚΕΝ…..
Μονολογούσε ότι ΔΕΝ ΠΡΈΠΕΙ Ν ΑΦΉΣΟΥΜΕ ΝΑ ΧΑΘΕΊ Η ΠΑΤΡΊΔΑ. Τη διαβεβαίωσσ ότι ΌΛΟΙ ΘΑ ΚΆΝΟΥΜΕ ΤΟ ΧΡΈΟΣ ΜΑΣ .ΚΑΙ Η ΠΑΤΡΊΔΑ,ΘΑ ΖΉΣΕΙ….

Φωτογραφία του Ηλίας Βλαχογιάννης.

Αισθάνομαι τον εαυτό μου τυχερό,που μου δόθηκε η ευκαιρία σαν Νομάρχης ΤΡΙΚΆΛΩΝ , να καθιερώσω την 9η Μαρτίου, ημέρα έναρξης της εαρινής Ιταλικής επίθεσης κατά του υψώματος 731 και του Ελληνικού Στρατού στα στενά της Κλεισούρας ,ως Τοπικής Εθνικής Εορτής και απόδοσης τιμών στους νεκρούς μας ήρωες του ένδοξου 5ου Συντάγματος ΤΡΙΚΆΛΩΝ, αλλά και ανέγερσης μεγαλοπρεπους μνημείου στα ΤΡΊΚΑΛΑ, για να θυμίζει στις επόμενες γενιές ότι αυτός ο τόπος,γέννησε και θα γεννά ΉΡΩΕΣ….. .

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή