«ΜΕΤΕΩΡΩΝ ΛΙΘΟΠΟΛΙΣ» στο συλλαλητήριο για την ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ Reviewed by Momizat on . Ο Σύλλογος «ΜΕΤΕΩΡΩΝ ΛΙΘΟΠΟΛΙΣ» ενημερώνει τα μέλη και τους φίλους του ότι συμμετέχει στο πανεθνικό συλλαλητήριο για την ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ που συνδιοργανώνουν Σύλλογοι, Ο Σύλλογος «ΜΕΤΕΩΡΩΝ ΛΙΘΟΠΟΛΙΣ» ενημερώνει τα μέλη και τους φίλους του ότι συμμετέχει στο πανεθνικό συλλαλητήριο για την ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ που συνδιοργανώνουν Σύλλογοι, Rating: 0

«ΜΕΤΕΩΡΩΝ ΛΙΘΟΠΟΛΙΣ» στο συλλαλητήριο για την ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ

«ΜΕΤΕΩΡΩΝ ΛΙΘΟΠΟΛΙΣ» στο συλλαλητήριο για την ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ

Ο Σύλλογος «ΜΕΤΕΩΡΩΝ ΛΙΘΟΠΟΛΙΣ» ενημερώνει τα μέλη και τους φίλους του ότι συμμετέχει στο πανεθνικό συλλαλητήριο για την ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ που συνδιοργανώνουν Σύλλογοι, Σωματεία και Ενώσεις από όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό και θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 20 Ιανουαρίου 2019 και ώρα 14:00 στην Πλατεία Συντάγματος στην Αθήνα.

Δεν παραχωρούμε ούτε γράμμα από το ιερό όνομα της Μακεδονίας. Ούτε ανεχόμαστε την εκμηδένιση της Δημοκρατίας, καθώς και για το ένα και για το άλλο χύθηκαν ποτάμια αίματος Ελλήνων.

Όλοι μαζί οι Έλληνες ενώνουμε τη φωνή μας, διατρανώνοντας προς κάθε κατεύθυνση ότι η ιστορία μας δεν χαρίζεται ούτε ξεπουλιέται!! Ότι η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ είναι μία και είναι Ελληνική!! Ότι η συμφωνία των Πρεσπών δεν πρέπει να περάσει από το Ελληνικό Κοινοβούλιο. Στους «πρόθυμους» λέμε : ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ. Είμαστε απέναντί τους και τους περιμένουμε μέχρι την ύστατη στιγμή να πράξουν ως Έλληνες.

Η μετακίνηση προς Αθήνα θα γίνει με λεωφορεία.

Όσοι επιθυμούν, μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή μέχρι την Παρασκευή το βράδυ 18 Ιανουαρίου 2019, στα τηλέφωνα: 6974432339, 6978881058, 6944145784.

Τιμή Εισιτηρίου : 10 €

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ

Από Καλαμπάκα: Κυριακή 20 Ιανουαρίου, 06:30 π.μ. από την πλατεία «Ρήγα Φεραίου» (έναντι ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ).

Από Τρίκαλα: Κυριακή 20 Ιανουαρίου, 07:00 π.μ. από τον Ιερό Ναό Αγίου Νεκταρίου (περιφερειακή οδός)

Με εκτίμηση
Το Διοικητικό Συμβούλιο

Σχόλια (1)

  • φθηνια

    Εγώ θα έρθω μαζί σας γιατί το εισιτήριο σας είναι πιο φθηνό από εκείνο των τρικαλινων πάρα τη μεγαλύτερη απόσταση από το…Σύνταγμα. την πλατεία εννοώ.
    Τιμή εισιτηρίου απο Τρίκαλα 15€ από Καλαμπάκα 10…

    Απάντηση

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή