Με εντολή εισαγγελέα δεσμεύτηκαν οι τραπεζικοί λογαριασμοί του Σταύρου Ψυχάρη Reviewed by Momizat on . Η δέσμευση που διατάχθηκε αφορά όλους τους τραπεζικούς λογαριασμούς και θυρίδες στο όνομα του μεγαλομετόχου του ΔΟΛ Με εντολή του οικονομικού εισαγγελέα, Παναγι Η δέσμευση που διατάχθηκε αφορά όλους τους τραπεζικούς λογαριασμούς και θυρίδες στο όνομα του μεγαλομετόχου του ΔΟΛ Με εντολή του οικονομικού εισαγγελέα, Παναγι Rating: 0

Με εντολή εισαγγελέα δεσμεύτηκαν οι τραπεζικοί λογαριασμοί του Σταύρου Ψυχάρη

psixaris

Η δέσμευση που διατάχθηκε αφορά όλους τους τραπεζικούς λογαριασμούς και θυρίδες στο όνομα του μεγαλομετόχου του ΔΟΛ

Με εντολή του οικονομικού εισαγγελέα, Παναγιώτη Αθανασίου, δεσμεύθηκαν όλοι οι προσωπικοί τραπεζικοί λογαριασμοί του εκδότη και ιδιοκτήτη του ΔΟΛ, Σταύρου Ψυχάρη.

Η κίνηση αυτή εντάσσεται στο πλαίσιο της ευρείας έρευνας που διενεργείται από τους οικονομικούς εισαγγελείς για εικαζόμενη φοροδιαφυγή Ελλήνων μεγαλακαταθετών.

Τώρα, η δέσμευση που διατάχθηκε για τον κ. Ψυχάρη αφορά όλους τους τραπεζικούς λογαριασμούς και θυρίδες στο όνομα του μεγαλομετόχου του ΔΟΛ.

Πρέπει να σημειωθεί ότι η έρευνα του οικονομικού εισαγγελέα στηρίζεται στην περίφημη λίστα καταθετών που δημιουργήθηκε με βάση 65 cd, τα οποία περιέχουν τραπεζικά στοιχεία από όλες τις ελληνικές τράπεζες.

Πληροφορίες αναφέρουν πως η δεσμευσή των λογαριασμών του εκδότη διατάχθηκε έπειτα από απόκλιση άνω των δέκα εκατ. ευρώ που εντοπίστηκε.

Πλέον, η υπόθεση ερευνάται από το ΚΕΦΟΜΕΠ, ενώπιον του οποίου έχει κληθεί, σύμφωνα με πληροφορίες, ο εκδότης, για να αποδείξει με στοιχεία την προέλευση των χρημάτων. 

 

 

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή