Με πέντε θέματα προς έγκριση συνεδριάζει αύριο το Δ.Σ. του δήμου Τρικκαίων Reviewed by Momizat on . Με πέντε θέματα στην ημερήσια διάταξη συνεδριάζει αύριο το μεσημέρι το Δημοτικό Συμβούλιο του δήμου Τρικκαίων. Η συνεδρίαση είναι κατεπείγουσα και αφορά στην εύ Με πέντε θέματα στην ημερήσια διάταξη συνεδριάζει αύριο το μεσημέρι το Δημοτικό Συμβούλιο του δήμου Τρικκαίων. Η συνεδρίαση είναι κατεπείγουσα και αφορά στην εύ Rating: 0

Με πέντε θέματα προς έγκριση συνεδριάζει αύριο το Δ.Σ. του δήμου Τρικκαίων

Με πέντε θέματα προς έγκριση συνεδριάζει αύριο το Δ.Σ. του δήμου Τρικκαίων

Με πέντε θέματα στην ημερήσια διάταξη συνεδριάζει αύριο το μεσημέρι το Δημοτικό Συμβούλιο του δήμου Τρικκαίων.

Η συνεδρίαση είναι κατεπείγουσα και αφορά στην εύρυθμη λειτουργία των υπηρεσιών του Δήμου,.
Τα θέματα που θα τεθούν προς συζήτηση και λήψη απόφασης είναι:

1. Λήψη απόφασης επί της αριθ. 564/2014 εισηγητικής απόφασης της Οικονομικής Επιτροπής με θέμα: «Άσκηση ή μη αναιρέσεως κατά της αριθμ. 341/2014 απόφασης του Τριμελούς Εφετείου Λάρισας»

2. Λήψη απόφασης επί της αριθ. 558/2014 απόφασης της Οικονομικής Επιτροπής με θέμα: «Καθιέρωση τρόπου-ορισμού αμοιβών των μελών των εξεταστικών επιτροπών κατατακτηρίων- πτυχιακών και διπλωματικών εξετάσεων του Δημοτικού Ωδείου Τρικάλων».

Δ/νση Τ.Υ. και Προγραμματισμού

3. Έγκριση Μελέτης και Κατάθεσης Φακέλου – Πρότασης για Ένταξη του Έργου με Τίτλο: «ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΔΙΑΔΡΑΣΤΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ ΜΕ ΘΕΜΑ ΤΗΝ ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ ΤΟΥ ΑΣΚΛΗΠΙΟΥ ΣΤΗ Δ.Ε ΚΟΖΙΑΚΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΤΡΙΚΚΑΙΩΝ» στον Άξονα Προτεραιότητας 4 «Εφαρμογή της προσέγγισης Leader», Μέτρο   L 323-4, του Προγράμματος «Αγροτική Ανάπτυξη της Ελλάδας 2007 – 2013»

4. Έγκριση Μελέτης και Κατάθεσης Φακέλου- Πρότασης για Ένταξη του Έργου με Τίτλο: «ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΧΩΡΟΥ ΑΣΚΗΣΗΣ ΠΟΛΤΙΣΤΙΚΩΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ ΣΤΗ Δ.Ε ΜΕΓΑΛΩΝ ΚΑΛΥΒΙΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΤΡΙΚΚΑΙΩΝ» στον Άξονα Προτεραιότητας 4 «Εφαρμογή της προσέγγισης Leader», Μέτρο   L 321-2, του Προγράμματος «Αγροτική Ανάπτυξη της Ελλάδας 2007 – 2013»

5. Εγκριση για την κοπή δέντρου, που βρίσκεται στο περίγραμμα εκσκαφής του προς ανέγερση 18ου ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟΥ ΤΡΙΚΑΛΩΝ

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή