Μια άκρως ενδιαφέρουσα εκδήλωση για τον καρκίνο του μαστού Reviewed by Momizat on . Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε στο Μουσείο Τσιτσάνη, η ενημερωτική εκδήλωση για τον καρκίνο του μαστού, που πραγματοποίησε  η 1η ΤΟΜΥ Υγείας Τρικάλων Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε στο Μουσείο Τσιτσάνη, η ενημερωτική εκδήλωση για τον καρκίνο του μαστού, που πραγματοποίησε  η 1η ΤΟΜΥ Υγείας Τρικάλων Rating: 0

Μια άκρως ενδιαφέρουσα εκδήλωση για τον καρκίνο του μαστού

Μια άκρως ενδιαφέρουσα εκδήλωση για τον καρκίνο του μαστού

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε στο Μουσείο Τσιτσάνη, η ενημερωτική εκδήλωση για τον καρκίνο του μαστού, που πραγματοποίησε  η 1η ΤΟΜΥ Υγείας Τρικάλων σε συνεργασία με το παράρτημα Τρικάλων της Ελληνικής αντικαρκινικής εταιρείας και τη Διεύθυνση δημόσιας υγείας και κοινωνικής μέριμνας της Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων.

Όσες και όσοι παρευρέθηκαν  παρακολούθησαν  με αμείωτο ενδιαφέρον τους ομιλητές που παρουσίασαν τα θέματα τους με τρόπο γλαφυρό,  απλό και κατανοητό. Στο τέλος των ομιλιών  διατυπώθηκαν καίρια ερωτήματα από τις παρευρισκόμενες γυναίκες.  Ήταν μια εξαιρετικά ενδιαφέρουσα εκδήλωση η οποία ενημέρωσε για τη σημασία της πρόληψης, προβλημάτισε, ευαισθητοποίησε και συγκίνησε όσους παρευρέθηκαν.  

Μπορεί να είναι εικόνα ένα ή περισσότερα άτομα και άτομα που στέκονται
Μπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα, άτομα που στέκονται και εσωτερικός χώρος

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή