Μικέλης Χατζηγάκης: «Η ΝΔ θα βάλει προτεραιότητα την στήριξη της μεσαίας τάξης» Reviewed by Momizat on . Συνέντευξη στο Ράδιο Ζυγός έδωσε ο Μικέλης Χατζηγάκης το πρωί της Τετάρτης, υπογραμμίζοντας την ανάγκη πολιτικής αλλαγής όποτε και αν διεξαχθούν οι εθ Συνέντευξη στο Ράδιο Ζυγός έδωσε ο Μικέλης Χατζηγάκης το πρωί της Τετάρτης, υπογραμμίζοντας την ανάγκη πολιτικής αλλαγής όποτε και αν διεξαχθούν οι εθ Rating: 0

Μικέλης Χατζηγάκης: «Η ΝΔ θα βάλει προτεραιότητα την στήριξη της μεσαίας τάξης»

Μικέλης Χατζηγάκης: «Η ΝΔ θα βάλει προτεραιότητα την στήριξη της μεσαίας τάξης»

Συνέντευξη στο Ράδιο Ζυγός έδωσε ο Μικέλης Χατζηγάκης το πρωί της Τετάρτης, υπογραμμίζοντας την ανάγκη πολιτικής αλλαγής όποτε και αν διεξαχθούν οι εθνικές εκλογές. Ο νέος Τρικαλινός πολιτικός τόνισε πως η ΝΔ έχει ένα συγκροτημένο και εμπεριστατωμένο κυβερνητικό πρόγραμμα το όποιο όταν εφαρμοστεί θα δώσει ανάσα στα πιο αδύναμα κοινωνικά στρώματα και κυρίως στην μεσαία τάξη που αποτελεί την ραχοκοκαλιά της οικονομίας μας.

Αναφορικά με τις δημοσκοπήσεις τόνισε πως το σημαντικό στοιχείο (σε οποιαδήποτε δημοσκόπηση) είναι η διαφαινόμενη νίκη της ΝΔ με πάνω από 10% διαφορά από τον ΣΥΡΙΖΑ, και η καταλληλόλητα του Μητσοτάκη για την πρωθυπουργία. Το ζητούμενο για την χώρα είναι να υπάρξει σοβαρή και αξιόπιστη κυβέρνηση και οι μέχρι τώρα μετρήσεις δείχνουν πως ο κόσμος εμπιστεύεται την κεντροδεξιά παράταξη και τον αρχηγό της να οδηγήσουν την χώρα στην έξοδο από αυτή την βαθιά κρίση.

Τέλος, μίλησε για την γενιά του που είναι η πιο αδικημένη γενιά της μεταπολίτευσης και που σήμερα δεν εκπροσωπείται επαρκώς στο κοινοβούλιο με αποτέλεσμα να μην έχει δυνατή φωνή στα κέντρα λήψης των αποφάσεων. «Ελπίζω και εύχομαι», είπε ο Μικέλης, «μια μέρα να μπορέσω να εκπροσωπήσω επάξια τους νέους ανθρώπους». 

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή