Μικρή εκδρομή στα… μυστικά του Δήμου Τρικκαίων Reviewed by Momizat on . Τα γέλια των μικρών παιδιών ήχησαν χαρούμενα σήμερα το πρωί στο Δημαρχείο Τρικκαίων. Η πρώτη τάξη του 4ου Δημοτικού Σχολείου Τρικάλων εκπροσωπήθηκε από τους μικ Τα γέλια των μικρών παιδιών ήχησαν χαρούμενα σήμερα το πρωί στο Δημαρχείο Τρικκαίων. Η πρώτη τάξη του 4ου Δημοτικού Σχολείου Τρικάλων εκπροσωπήθηκε από τους μικ Rating: 0

Μικρή εκδρομή στα… μυστικά του Δήμου Τρικκαίων

Μικρή εκδρομή στα… μυστικά του Δήμου Τρικκαίων

Τα γέλια των μικρών παιδιών ήχησαν χαρούμενα σήμερα το πρωί στο Δημαρχείο Τρικκαίων. Η πρώτη τάξη του 4ου Δημοτικού Σχολείου Τρικάλων εκπροσωπήθηκε από τους μικρούς μαθητές και τις μικρές μαθήτριες, που με αξιομνημόνευτη συμπεριφορά, χάρισαν στον Δήμαρχο Τρικκαίων μια συλλογική ζωγραφιά, Μια ζωγραφιά, η οποία περιείχε την εικόνα του σχολείου τους, καθώς και της γειτονιάς στην οποία αυτό βρίσκεται.

Μικροί ακόμη στη μαθητική ζωή, οι επισκέπτες έμαθαν και για τη ζωή στο Δημαρχείο, με ξενάγηση στον χώρο της αίθουσας συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου, παρούσης και της αντιδημάρχου Παιδείας κ. Β. Μητσιάδη. Επίσης, ο κ. Παπαστεργίου απάντησε και σε ερωτήσεις που τέθηκαν από τους μελλοντικούς ενεργούς πολίτες. Οι μαθητές/τριες, με τη συνοδεία των δασκάλων τους, κ. Αγορίτσα Λασπά και Ελένη Πανάγου, πραγματοποίησαν μικρή εκδρομή στην πόλη, καθώς επισκέφθηκαν στη συνέχεια το Κέντρο Ιστορίας και Πολιτισμού Κλιάφα.

Από το γραφείο Τύπου

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή