Μιχάλης Μπαγιώτης:Ένα μεγάλο ευχαριστώ από καρδιάς Reviewed by Momizat on . Λίγες μέρες πριν ως οδηγός, έκανα ένα τραγικό αλλά τόσο συνηθισμένο λάθος. Ο Θεός όμως αποφάσισε να μείνω στη ζωή και με έκανε να δω αυτή με άλλο μάτι. Εισέπραξ Λίγες μέρες πριν ως οδηγός, έκανα ένα τραγικό αλλά τόσο συνηθισμένο λάθος. Ο Θεός όμως αποφάσισε να μείνω στη ζωή και με έκανε να δω αυτή με άλλο μάτι. Εισέπραξ Rating: 0

Μιχάλης Μπαγιώτης:Ένα μεγάλο ευχαριστώ από καρδιάς

Μιχάλης Μπαγιώτης:Ένα μεγάλο ευχαριστώ από καρδιάς

Λίγες μέρες πριν ως οδηγός, έκανα ένα τραγικό αλλά τόσο συνηθισμένο λάθος. Ο Θεός όμως αποφάσισε να μείνω στη ζωή και με έκανε να δω αυτή με άλλο μάτι. Εισέπραξα την αμέριστη αγάπη και φροντίδα της οικογένειάς μου, των φίλων μου, των συνεργατών μου και ενός πλήθους κόσμου που πραγματικά με συγκίνησε. Με τίμησαν με το πραγματικό ενδιαφέρον τους, τις επισκέψεις τους, τα μηνύματά τους, τα τηλεφωνήματά τους και την προσπάθειά τους να βοηθήσουν με όποιον τρόπο μπορούν. Αυτή ομως η αγάπη και το ενδιαφέρον, αναζωπύρωσαν και πολλαπλασίασαν την υποχρέωσή μου να σταθώ δίπλα σε αυτούς τους ανθρώπους και να τους το ανταποδώσω πολυεπίπεδα. Η υπόσχεσή τους ότι θα είναι δίπλα μου είναι επούλωση στις πληγές μου και ο λόγος που επισπεύδει την ανάρρωσή μου.
Ευχαριστώ όλο το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό της χειρουργικής κλινικής του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας, όπως και όλους εσάς που μου συμπαρασταθηκατε ακόμα και πέρα από αντιπαλότητες. Έχουμε έναν αγώνα μπροστά μας ,ο οποίος με τόση αγάπη και πραγματικό ενδιαφέρον, δεν μπορεί παρά να είναι ελπιδοφόρος. Είμαι, είμαστε εδώ, δυνατοί , υγιείς ,ενωμένοι για να προχωρήσουμε, να δουλέψουμε, να πετύχουμε για ένα « ΝΕΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ».

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή