Μπάτζιος : “Κουτσομπόλης ο Αγοραστός , για γέλια ο Τσιλιμίγκας” Reviewed by Momizat on . Το σχόλιο του για την αντιπαράθεση Σάκη Παπαδόπουλου και Κώστα Αγοραστού έκανε μιλώντας  στη Λέσχη 97,6  ο Χρήστος Μπάτζιος: « Να μας πει ξανά ο κ. Αγ Το σχόλιο του για την αντιπαράθεση Σάκη Παπαδόπουλου και Κώστα Αγοραστού έκανε μιλώντας  στη Λέσχη 97,6  ο Χρήστος Μπάτζιος: « Να μας πει ξανά ο κ. Αγ Rating: 0

Μπάτζιος : “Κουτσομπόλης ο Αγοραστός , για γέλια ο Τσιλιμίγκας”

Μπάτζιος : “Κουτσομπόλης ο Αγοραστός , για γέλια ο Τσιλιμίγκας”

Το σχόλιο του για την αντιπαράθεση Σάκη Παπαδόπουλου και Κώστα Αγοραστού έκανε μιλώντας  στη Λέσχη 97,6  ο Χρήστος Μπάτζιος:

« Να μας πει ξανά ο κ. Αγοραστός, πως ενώ με το 30% των χρημάτων που διαχειρίζεται έκανε τα πάντα μόνος του, και τι γίνεται με το υπόλοιπο 70% και αν έκανε και κάποιος άλλος κάτι.

Τέτοιο χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι η Κάρλα, που δεν είναι έργο της Περιφέρειας, αλλά το εκτέλεσε η Περιφέρεια με λεφτά του Υπουργείου.

Αν σταθώ στη συμπεριφορά του, θεωρώ πως είναι απαράδεκτη για άνθρωπος που έχει εκλεγεί τρεις φορές Περιφερειάρχης.

Δείχνει ύφος μικροπολιτικό και κουτσομπολίστικο, προσποιήθηκε ακόμα κι ότι δεν ήξερε για την Έλενα Παπαδοπούλου πως ήταν Γενική Γραμματέας. Μέχρι και στη σύζυγο του Σάκη Παπαδόπουλου αναφέρθηκε ότι είναι κακό που ήταν στο Δημόσιο εκπαιδευτικός.

Μα μήπως και ο ιδιος Αγοραστός από το Δημόσιο δεν σιτίζεται; Καθηγητής Πανεπιστημίου είναι. Η δική μου ερμηνεία για την συμπεριφορά του αυτή είναι ότι έγκειται στην…καταγωγή του.

Εμείς οι βλάχοι, και το λέω μετά λόγου γνώσεως, έχουμε πολλά προτερήματα αλλά και ελαττώματα.

Το χειρότερο των οποίων είναι ότι αν κάνουμε εμείς ένα λάθος δεν θα το παραδεχτούμε ποτέ, και όταν κάποιος αντίπαλος μας κάνει ένα λάθος θα κάνουμε την… τρίχα τριχιά. Τόσα χρόνια επικεφαλής της Θεσσαλίας δεν ακούσαμε ποτέ να είπε ότι κάτι το έκανε με λάθος τρόπο.

Εμείς σαν ΣΥΡΙΖΑ κάναμε ένα εγκληματικό λάθος να στηρίξουμε τον κ. Τσιλιμίγκα, που δεν ήταν απλά κουτσό άλογο, ήταν κουτσό…πόνυ. Εγώ τουλάχιστον έχω τη συνείδηση μου ήσυχη που ψήφισα τον Κουρέτα, ώστε να μην ξυπνάω τα βράδια να λέω τι έκανα και… να μουντζώνομαι.

Ο άνθρωπος αυτός ήταν τελείως ακατάλληλος, και πληρώσαμε το λάθος μας. Δεν θα μπορέσει καν να αντιμετωπίσει τον κ. Αγοραστό στα Περιφερειακά Συμβούλια, θα είναι για γέλια.»

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή