Μπογδάνος, Μπάμπης Παπαδημητρίου και Τάκης Φύσσας στα ψηφοδέλτια της Ν.Δ. Reviewed by Momizat on . Τα ονόματα οκτώ νέων υποψηφίων έδωσε για τις εθνικές εκλογές έδωσε στη δημοσιότητα η Νέα Δημοκρατία. Σε αυτά συγκαταλέγονται τρεις δημοσιογράφοι (Μπάμπης Παπαδη Τα ονόματα οκτώ νέων υποψηφίων έδωσε για τις εθνικές εκλογές έδωσε στη δημοσιότητα η Νέα Δημοκρατία. Σε αυτά συγκαταλέγονται τρεις δημοσιογράφοι (Μπάμπης Παπαδη Rating: 0

Μπογδάνος, Μπάμπης Παπαδημητρίου και Τάκης Φύσσας στα ψηφοδέλτια της Ν.Δ.

Μπογδάνος, Μπάμπης Παπαδημητρίου και Τάκης Φύσσας στα ψηφοδέλτια της Ν.Δ.

Τα ονόματα οκτώ νέων υποψηφίων έδωσε για τις εθνικές εκλογές έδωσε στη δημοσιότητα η Νέα Δημοκρατία. Σε αυτά συγκαταλέγονται τρεις δημοσιογράφοι (Μπάμπης Παπαδημητρίου, Κωνσταντίνος Μπογδάνος και Δημήτρης Μαρκόπουλος), αλλά και ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής Τάκης Φύσσας.

Οι υπόλοιπες υποψηφιότητες περιλαμβάνουν την καθηγήτρια του ΕΜΠ Τώνια Μοροπούλου, που ανήκε στην ηγεσία του φοιτητικού κινήματος κατά της δικτατορίας, ο αρχιτέκτονας Αντώνης Γαννικουρής, η οικονομολόγος Χριστίνα Τσιλιγγίρη και το στέλεχος της Δημόσιας Διοίκησης Ρένα Βασιλάκη.

Αναλυτικά τα οκτώ ονόματα:

  1. Κωνσταντίνος Μπογδάνος
  2. Μπάμπης Παπαδημητρίου
  3. Δημήτρης Μαρκόπουλος
  4. Τάκης Φύσσας
  5. Τώνια Μοροπούλου
  6. Χριστίνα Τσιλιγγίρη
  7. Ρένα Βασιλάκη
  8. Αντώνης Γαννικουρής

Πηγές της Νέας Δημοκρατίας επισημαίνουν πως οι υποψήφιοι αυτοί ποτέ στο παρελθόν δεν έχουν διεκδικήσει την ψήφο για την είσοδό τους στη Βουλή. Όπως λένε στη ΝΔ «το μήνυμα του Κυριάκου Μητσοτάκη ότι θέλει να ενώσει όλους τους Έλληνες στην κοινή προσπάθεια για να γίνει η Ελλάδα μια φωτεινή χώρα, συμβολίζουν τα πρώτα οκτώ ονόματα υποψηφίων βουλευτών με διαφορετικές ιδεολογικές αφετηρίες και διακριτή επαγγελματική δράση που ανακοινώνει σήμερα η ΝΔ μετά την προκήρυξη των εθνικών εκλογών».

Μάλιστα στέκονται ιδιαίτερα στην Τώνια Μοροπούλου η οποία, όπως επισημαίνουν, έχει μείνει στη μνήμη όλων ως η φωνή της εξέγερσης του Πολυτεχνείου. Συγκεκριμένα, η κ. Μοροπούλου όπως και ο κ. Γιαννικουρής θα είναι υποψήφιοι στα Δωδεκάνησα, ο Μπάμπης Παπαδημητρίου και η Ρένα Βασιλάκη θα κατέλθουν στον Νότιο Τομέα της Β’ Αθηνών, ο Κ. Μπογδάνος στην Α’ Αθηνών, ο Δημ. Μαρκόπουλος και η Χριστίνα Τσιλιγγίρη στην Β’ Πειραιά, ενώ ο Τάκης Φύσσας στον Ανατολικό Τομέα της Περιφέρειας Αττικής.
 

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή