“Να ποιοι αποσταθεροποιούν τη χώρα” Reviewed by Momizat on . Σε επικίνδυνα παιχνίδια σε βάρος της πατρίδας μας και των καταθέσεων καταφεύγει η συγκυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ με μόνο σκοπό τη διατήρηση της παραμονής τους στην εξουσ Σε επικίνδυνα παιχνίδια σε βάρος της πατρίδας μας και των καταθέσεων καταφεύγει η συγκυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ με μόνο σκοπό τη διατήρηση της παραμονής τους στην εξουσ Rating: 0

“Να ποιοι αποσταθεροποιούν τη χώρα”

“Να ποιοι αποσταθεροποιούν τη χώρα”

Σε επικίνδυνα παιχνίδια σε βάρος της πατρίδας μας και των καταθέσεων καταφεύγει η συγκυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ με μόνο σκοπό τη διατήρηση της παραμονής τους στην εξουσία. Πριν από λίγες μέρες η κ. Βούλτεψη, εκπρόσωπος της κυβέρνησης, την ώρα που το χρηματιστήριο βούλιαζε και τα spreads των ελληνικών ομολόγων ξεπερνούσαν το 9%, κινδυνολόγησε εκ νέου με ακραίο τρόπο για τις τράπεζες αποδεικνύοντας ότι η κυβέρνηση δεν κάνει πίσω στη κεντρική γραμμή της να θέσει σε κίνδυνο ακόμη και τη σταθερότητα του τραπεζικού συστήματος προκειμένου να συκοφαντήσει τον ΣΥΡΙΖΑ.
Έτσι δυο εβδομάδες μετά τη διαρροή Σαμαρά πως αν κερδίσει ο ΣΥΡΙΖΑ δε θα μείνει ούτε ένα ευρώ στις τράπεζες και τη προαναγγελία του Α. Γεωργιάδη ότι θα πάρει τα λεφτά του από την Ελλάδα αν πέσει η κυβέρνηση, η κ. Βούλτεψη επισήμανε πριν από λίγες μέρες πως δε θέλει και πολύ να κλείσουν τα ΑΤΜ εάν ο Τσίπρας κάνει τις παλικαριές του στην Ευρώπη. Δεν χρειάζονται περισσότερες αποδείξεις για το ποιος αποσταθεροποιεί τη χώρα μας και το χρηματοπιστωτικό σύστημα: είναι η ίδια η κυβέρνηση. Δεν τους ενδιαφέρει η χώρα, μόνο η καρέκλα τους τους ενδιαφέρει. Τρέμουν μη τη χάσουν και δε διστάζουν να καλούν σε αποσταθεροποίηση.
Χρήστος Σιμορέλης, μέλος της Γραμματείας ΣΥΡΙΖΑ

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή