Ξημέρωσε η ημέρα που ο Πλεύρης τιμά τη μνήμη των θυμάτων του Ολοκαυτώματος Reviewed by Momizat on . Ημέρα Μνήμης για τα θύματα του Ολοκαυτώματος η σημερινή και όπως φαίνεται δεν θα ήταν άσχημη ιδέα να καθιερωθεί και ως η ημέρα «στρογγυλέματος» των ακραίων απόψ Ημέρα Μνήμης για τα θύματα του Ολοκαυτώματος η σημερινή και όπως φαίνεται δεν θα ήταν άσχημη ιδέα να καθιερωθεί και ως η ημέρα «στρογγυλέματος» των ακραίων απόψ Rating: 0

Ξημέρωσε η ημέρα που ο Πλεύρης τιμά τη μνήμη των θυμάτων του Ολοκαυτώματος

Ξημέρωσε η ημέρα που ο Πλεύρης τιμά τη μνήμη των θυμάτων του Ολοκαυτώματος

Ημέρα Μνήμης για τα θύματα του Ολοκαυτώματος η σημερινή και όπως φαίνεται δεν θα ήταν άσχημη ιδέα να καθιερωθεί και ως η ημέρα «στρογγυλέματος» των ακραίων απόψεων, τουλάχιστον των ανθρώπων που «θήτευσαν» σε κόμματα όπως το ΛΑΟΣ.

Έτσι, από τη μία ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης ζήτησε συγγνώμη από την Εβραϊκή Κοινότητα για το γεγονός ότι υποστήριξε και προώθησε το «υβριστικό για τους Εβραίους βιβλίο του Κώστα Πλεύρη» – όπως είπε – και από την άλλη ο υιός του – κατά τον Άδωνη – υβριστή, Θάνος Πλεύρης άδραξε την ευκαιρία κάνοντας λόγο για «ημέρα σεβασμού».

«Ημέρα σεβασμού στην μνήμη των θυμάτων του Ολοκαυτώματος των Εβραίων», έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter, o κ. Πλεύρης (όχι ο Κωνσταντίνος, αλλά ο Θάνος).

Ημέρα σεβασμού στην μνήμη των θυμάτων του Ολοκαυτώματος των Εβραίων

Για την ιστορία, σήμερα ανακοινώθηκε πως την Κυριακή ο πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης, θα είναι κεντρικός ομιλητής σε εκδήλωση στη μνήμη των θυμάτων του Ολοκαυτώματος των Εβραίων. Σατανικές συμπτώσεις…

altsantiri

 

Αφήστε το σχόλιο σας

© 2021 ΤΡΙΚΚΗpress

Επιστροφή στην κορυφή