Οι τελευταίες συζητήσεις Κώστα Σκρέκα-Αχμέτ Νταβούτογλου Reviewed by Momizat on . Ολοκληρώθηκε η επίσκεψη του Τούρκου Πρωθυπουργού κ. Αχμέτ Νταβούτογλου στην Ελλάδα με ολιγόλεπτη συνάντηση με τον Υπουργό Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας κ. Κώ Ολοκληρώθηκε η επίσκεψη του Τούρκου Πρωθυπουργού κ. Αχμέτ Νταβούτογλου στην Ελλάδα με ολιγόλεπτη συνάντηση με τον Υπουργό Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας κ. Κώ Rating: 0

Οι τελευταίες συζητήσεις Κώστα Σκρέκα-Αχμέτ Νταβούτογλου

Οι τελευταίες συζητήσεις Κώστα Σκρέκα-Αχμέτ Νταβούτογλου

Ολοκληρώθηκε η επίσκεψη του Τούρκου Πρωθυπουργού κ. Αχμέτ Νταβούτογλου στην Ελλάδα με ολιγόλεπτη συνάντηση με τον Υπουργό Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας κ. Κώστα Σκρέκα.
Οι δυο άντρες, συμφώνησαν ότι πρέπει να συνεχιστεί η προσπάθεια συνεργασίας Ελλάδας και Τουρκίας, σε όλα τα επίπεδα, προς όφελος των λαών των δυο χωρών. Ακολούθως ο κ. Κ. Σκρέκας συνόδευσε τον Τούρκο Πρωθυπουργό στο αεροδρόμιο, όπου του αποδόθηκαν οι προβλεπόμενες από το πρωτόκολλο τιμές.
Σημειώνεται ότι κατά την τοποθέτησή του στο Ελληνοτουρκικό φόρουμ που διεξήχθη στην Αθήνα ο κ. Κώστας Σκρέκας τόνισε μεταξύ άλλων ότι «οι Έλληνες και οι Τούρκοι επιχειρηματίες μπορούν να διαδραματίσουν καταλυτικό ρόλο στις σχέσεις των δυο χωρών, διευρύνοντας τον κύκλο της μεταξύ τους συνεργασίας σε οικονομικό επίπεδο».

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή