Οι τζιχαντιστές ανέλαβαν την ευθύνη για το μακελειό στο Ορλάντο Reviewed by Momizat on . Νέα δεδομένα στην έρευνα των Αρχών για το μακελειό στο γκέι κλαμπ Pulse του Ορλάντο δημιουργεί η αποκάλυψη που έκαναν πηγές των υπηρεσιών ασφαλείας στο αμερικαν Νέα δεδομένα στην έρευνα των Αρχών για το μακελειό στο γκέι κλαμπ Pulse του Ορλάντο δημιουργεί η αποκάλυψη που έκαναν πηγές των υπηρεσιών ασφαλείας στο αμερικαν Rating: 0

Οι τζιχαντιστές ανέλαβαν την ευθύνη για το μακελειό στο Ορλάντο

Οι τζιχαντιστές ανέλαβαν την ευθύνη για το μακελειό στο Ορλάντο

Νέα δεδομένα στην έρευνα των Αρχών για το μακελειό στο γκέι κλαμπ Pulse του Ορλάντο δημιουργεί η αποκάλυψη που έκαναν πηγές των υπηρεσιών ασφαλείας στο αμερικανικό δίκτυο NBC News.

Όπως δήλωσαν, μιλώντας υπό το καθεστώς της ανωνυμίας, ο μακελάρης Ομάρ Ματίν, λίγες στιγμές πριν αιματοκυλίσει το νυχτερινό κέντρο, αφήνοντας πίσω του 50 νεκρούς και τουλάχιστον 53 τραυματίες, τηλεφώνησε στο «911» (Άμεσος Δράση) και δήλωσε πίστη στο Ισλαμικό Κράτος και στον ηγέτη του, ενώ έκανε αναφορά και στους βομβιστές του Μαραθωνίου της Βοστώνης.

Λίγο αργότερα, το πρακτορείο ειδήσεων AMAQ, που συνδέεται με το Ισλαμικό Κράτος, ανακοίνωσε ότι οι τζιχαντιστές του ISIS ανέλαβαν την ευθύνη για την επίθεση στο νυχτερινό κέντρο στο Ορλάντο με τους 50 νεκρούς και τους τουλάχιστον 53 τραυματίες.

«Η επίθεση με στόχο ένα νυχτερινό κέντρο για ομοφυλόφιλους στο Ορλάντο της Φλόριντα, και άφησε περισσότερους από 100 νεκρούς και τραυματίες, πραγματοποιήθηκε από έναν μαχητή του Ισλαμικού Κράτους» αναφέρει η σχετική ανάληψη ευθύνης.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή