Ονομαστική ψηφοφορία θα ζητήσει το ΚΚΕ για την ΠΝΠ για τα ταμειακά διαθέσιμα Reviewed by Momizat on . Την κατάθεση αίτησης ονομαστικής ψηφοφορίας για την Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου που αφορά τα ταμειακά διαθέσιμα των δημοσίων φορέων προανήγγειλε η Κοινοβουλε Την κατάθεση αίτησης ονομαστικής ψηφοφορίας για την Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου που αφορά τα ταμειακά διαθέσιμα των δημοσίων φορέων προανήγγειλε η Κοινοβουλε Rating: 0

Ονομαστική ψηφοφορία θα ζητήσει το ΚΚΕ για την ΠΝΠ για τα ταμειακά διαθέσιμα

kke
Την κατάθεση αίτησης ονομαστικής ψηφοφορίας για την Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου που αφορά τα ταμειακά διαθέσιμα των δημοσίων φορέων προανήγγειλε η Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΚΚΕ.
Το Κομμουνιστικό Κόμμα καταγγέλλει την «προκλητική απόφαση της κυβερνητικής πλειοψηφίας ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, στη Διάσκεψη των Προέδρων της Βουλής» να συζητηθεί «με διαδικασία fast track αύριο Παρασκευή η – δεύτερη μέσα σε ένα μήνα – Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου».

Όπως υποστηρίζει το ΚΚΕ, «είναι προφανές ότι με συνοπτικές διαδικασίες η κυβέρνηση επιχειρεί να σταματήσει τις δικαιολογημένες αντιδράσεις για τη δέσμευση των ταμειακών διαθέσιμων των οργανισμών που εποπτεύει».

«Αποδεικνύεται ότι και η κυβέρνηση και η κυβερνητική πλειοψηφία στο Προεδρείο της Βουλής εφαρμόζουν και στο περιεχόμενο και στην μορφή την πολιτική των προηγούμενων κυβερνήσεων. Οι Πράξεις Νομοθετικού Περιεχομένου ονομάζονταν ‘πραξικοπήματα’ από τους ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, ενώ σήμερα βαφτίζονται δημοσιονομική ευαισθησία», καταλήγει.

Αφήστε το σχόλιο σας