Ορλάντο: Μακελειό σε γκέι μπαρ με τουλάχιστον 20 νεκρούς και 40 τραυματίες Reviewed by Momizat on . Για τρομοκρατία μιλούν οι αρχές – Νεκρός ο δράστης μετά από εισβολή της αστυνομίας Τουλάχιστον 20 άτομα σκοτώθηκαν και δεκάδες τραυματίστηκαν από την επίθεση εν Για τρομοκρατία μιλούν οι αρχές – Νεκρός ο δράστης μετά από εισβολή της αστυνομίας Τουλάχιστον 20 άτομα σκοτώθηκαν και δεκάδες τραυματίστηκαν από την επίθεση εν Rating: 0

Ορλάντο: Μακελειό σε γκέι μπαρ με τουλάχιστον 20 νεκρούς και 40 τραυματίες

Ορλάντο: Μακελειό σε γκέι μπαρ με τουλάχιστον 20 νεκρούς και 40 τραυματίες


Για τρομοκρατία μιλούν οι αρχές – Νεκρός ο δράστης μετά από εισβολή της αστυνομίας

Τουλάχιστον 20 άτομα σκοτώθηκαν και δεκάδες τραυματίστηκαν από την επίθεση ενόπλου σε γκέι μπαρ στο Ορλάντο, στις ΗΠΑ, όπως ανακοίνωσε ο σερίφης της πόλης.

Οι αστυνομικές αρχές χαρακτηρίζουν την επίθεση ως περιστατικό εγχώριας τρομοκρατίας και ερευνούν αν ο δράστης έδρασε μόνος ή αν είχε συνεργούς. Η ομοσπονδιακή αστυνομία (FBI) έχει ξεκινήσει ήδη έρευνα για «τρομοκρατική ενέργεια». Ο δράστης ήταν οπλισμένος με ένα αυτόματο τουφέκι και ένα πιστόλι και σκοτώθηκε κατά την ανταλλαγή πυρών με αστυνομικούς.

Ο δήμαρχος του Ορλάντο επιβεβαίωσε ότι «χάθηκαν πολλές ζωές» στην επίθεση στο νυχτερινό κέντρο διασκέδασης Pulse. Ο αρχηγός της αστυνομίας αρχικά έκανε λόγο για «πολλούς νεκρούς», διευκρινίζοντας στη συνέχεια ότι είναι «περίπου 20». Συνολικά 42 τραυματίες έχουν μεταφερθεί ήδη σε νοσοκομεία.

Ανάμεσα στους τραυματίες είναι και ένας αστυνομικός. Όλοι οι όμηροι που κρατούσε ο ένοπλος απελευθερώθηκαν.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή