"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

38.1 C
Trikala

Ο Βολιώτης που γυρίζει όλη την Ελλάδα με το βαν της αγάπης

lafarm

Σχετικά άρθρα

Ο Βολιώτης Λευτέρης Παρασκευάς, είναι ένας άνθρωπος – ιδέα. Στη ζωή του έχει υπάρξει αθλητής, κομμωτής, φιλανθρωπιστής. Γεννήθηκε στο Βόλο, από μικρός είχε έφεση στον αθλητισμό. Μέχρι τα 17 του περνούσε ατελείωτες ώρες στις πισίνες, κάνοντας πρωταθλητισμό, ως μέλος της εθνικής ομάδας. Η ιδέα του The Love Van, γεννήθηκε το 2018, όταν ο Λευτέρης βρέθηκε εθελοντικά στη φωτιά στο Μάτι. Η ανάγκη για άμεση και γρήγορη βοήθεια, ενέπνευσε την ιδέα ενός οχήματος, ένα βανάκι γεμάτο προσφορά και αγάπη , για τους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη, για το περιβάλλον και τα ζώα.

Το The Love Van ξεκίνησε το έργο του στις αρχές του 2020 με σκοπό να προσφέρει βοήθεια σε όσους έχουν άμεση ανάγκη και να λειτουργήσει ως καταλύτης ευαισθητοποίησης σε θέματα που μας αφορούν όλους. Από την αρχή της λειτουργίας του έως σήμερα έχει ενεργοποιήσει περισσότερους από 150 εθελοντές και έχει βοηθήσει εκατοντάδες οικογένειες και ανθρώπους.

Στηρίζει άπορες οικογένειες με είδη πρώτης ανάγκης, τρόφιμα, ρουχισμό και βιβλία. Οργανώνει δράσεις καθαρισμού σε δασικές εκτάσεις, υποστηρίζει οικονομικά συμπολίτες μας με καμπάνιες και σιτίζουν σε εβδομαδιαία βάση 200 αστέγους της Αθήνας, ελπίζοντας σε ένα καλύτερο αύριο για όλους.

Πηγή: magnesianews.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης