Ο Β. Τσιτσάνης γίνεται… συλλεκτικό νόμισμα! Reviewed by Momizat on . Το συλλεκτικό νόμισμα θα κυκλοφορήσει το 2015 Μια ακόμα σπουδαία πρωτοβουλία για τον Βασίλη Τσιτσάνη με αφορμή τα 100 χρόνια από την γέννησή του. Το εθνικό νομι Το συλλεκτικό νόμισμα θα κυκλοφορήσει το 2015 Μια ακόμα σπουδαία πρωτοβουλία για τον Βασίλη Τσιτσάνη με αφορμή τα 100 χρόνια από την γέννησή του. Το εθνικό νομι Rating: 0

Ο Β. Τσιτσάνης γίνεται… συλλεκτικό νόμισμα!

tsitsanis

Το συλλεκτικό νόμισμα θα κυκλοφορήσει το 2015
Μια ακόμα σπουδαία πρωτοβουλία για τον Βασίλη Τσιτσάνη με αφορμή τα 100 χρόνια από την γέννησή του. Το εθνικό νομισματοκοπείο προτίθεται να κόψει πεντάευρο συλλεκτικό κέρμα με την προσωπογραφία του μεγάλου δημιουργού.Με ανακοίνωση του το Υπουργείο Οικονομικών ενημερώνει πως για το νομισματικό πρόγραμμα του 2015 η τράπεζα της Ελλάδας θα εκδώσει συλλεκτικό νόμισμα κοινού μετάλλου ονομαστικής αξίας 5€ αφιερωμένο στην επέτειο «100 χρόνια από τη γέννηση του Β. Τσιτσάνη», σε συσκευασία blister (7.500 τεμάχια)
Το συλλεκτικό νόμισμα θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2015 και οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να το προμηθευτούν μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος της τράπεζας της Ελλάδος.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή