Ο Μακεδονομάχος γιατρός Reviewed by Momizat on . Η σταθερή αξία της πατριωτικής δεξιάς στα Τρίκαλα,ακούει στο όνομα Γιώργος Τσίγκας. Ο Διευθυντής της ψυχιατρικής κλινικής του Γενικού Νοσοκομείου,αποτελεί εξαιρ Η σταθερή αξία της πατριωτικής δεξιάς στα Τρίκαλα,ακούει στο όνομα Γιώργος Τσίγκας. Ο Διευθυντής της ψυχιατρικής κλινικής του Γενικού Νοσοκομείου,αποτελεί εξαιρ Rating: 0

Ο Μακεδονομάχος γιατρός

Ο Μακεδονομάχος γιατρός

Η σταθερή αξία της πατριωτικής δεξιάς στα Τρίκαλα,ακούει στο όνομα Γιώργος Τσίγκας.

Ο Διευθυντής της ψυχιατρικής κλινικής του Γενικού Νοσοκομείου,αποτελεί εξαιρετική περίπτωση αυτοδιοικητικού στο τόπο μας,που υπηρετεί με σεμνότητα τη παράταξη της ΝΔ,όλα αυτά τα χρόνια.

Πιστός κομματικός και αθόρυβα αποτελεσματικός,αποτέλεσε τόσο στη Νομαρχία όσο και στη Περιφέρεια,την καλύτερη επένδυση γι αυτούς που τον επέλεξαν.

Διαλλακτικός και ανεκτικός με τους αντιπάλους του,αλλά συνάμα και μαχητικός όταν προασπίζεται με απαράμιλλο σθένος τα δίκαια του έθνους.

Τον είδαμε να πρωτοστατεί στα συλλαλητήρια για τη Μακεδονία μας,δικαιώνοντας το προσωνύμιο που τον έχουν προσδώσει οι φίλοι του ως, ο Μακεδονομάχος γιατρός.

Αυτοδιοικητικός.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή