Ο Μηλιός παίρνει τη θέση του Γλέζου στο Ευρωκοινοβούλιο Reviewed by Momizat on . Tην παραίτησή του από το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο έχει υποβάλει, σύμφωνα με πληροφορίες, ο Μανώλης Γλέζος, ο οποίος, υπενθυμίζεται, όταν εξελέγη είχε δηλώσει ότι θ Tην παραίτησή του από το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο έχει υποβάλει, σύμφωνα με πληροφορίες, ο Μανώλης Γλέζος, ο οποίος, υπενθυμίζεται, όταν εξελέγη είχε δηλώσει ότι θ Rating: 0

Ο Μηλιός παίρνει τη θέση του Γλέζου στο Ευρωκοινοβούλιο

Ο Μηλιός παίρνει τη θέση του Γλέζου στο Ευρωκοινοβούλιο

Tην παραίτησή του από το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο έχει υποβάλει, σύμφωνα με πληροφορίες, ο Μανώλης Γλέζος, ο οποίος, υπενθυμίζεται, όταν εξελέγη είχε δηλώσει ότι θα αποχωρήσει με τη συμπλήρωση ενός χρόνου θητείας του.

Τη θέση του από τις 8 Ιουλίου, οπότε θα ισχύσει η παραίτηση, θα καταλάβει ο Γιάννης Μηλιός, καθώς ο Νίκος Χουντής, που προηγούνταν στον κατάλογο των επιλαχόντων, είναι βουλευτής και αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών.

Σε δήλωσή του ο Μανώλης Γλέζος αναφέρει ότι «με αφορμή τα δημοσιεύματα που αφορούν την “παραίτησή” μου διευκρινίζω ότι, όπως είχα υποσχεθεί, αυτή θα γίνει με τη συμπλήρωση ενός χρόνου. Έτσι και θα γίνει».

Το ιστορικό στέλεχος της Αριστεράς συμπληρώνει ότι «ο χρόνος ολοκληρώνεται τον Ιούλιο και μέχρι τότε παραμένω ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ».

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή