Ο Π. Μαυρίκος φέρεται να είναι ο νεκρός της Αττικής Οδού Reviewed by Momizat on . Ο εκδότης σειράς ημερήσιων φύλλων και εμπλεκόμενος στο κύκλωμα εκβιασμών που αποκαλύφθηκε πρόσφατα, Παναγιώτης Μαυρίκος, φέρεται - σύμφωνα με πληροφορίες - να ε Ο εκδότης σειράς ημερήσιων φύλλων και εμπλεκόμενος στο κύκλωμα εκβιασμών που αποκαλύφθηκε πρόσφατα, Παναγιώτης Μαυρίκος, φέρεται - σύμφωνα με πληροφορίες - να ε Rating: 0

Ο Π. Μαυρίκος φέρεται να είναι ο νεκρός της Αττικής Οδού

Ο Π. Μαυρίκος φέρεται να είναι ο νεκρός της Αττικής Οδού

Ο εκδότης σειράς ημερήσιων φύλλων και εμπλεκόμενος στο κύκλωμα εκβιασμών που αποκαλύφθηκε πρόσφατα, Παναγιώτης Μαυρίκος, φέρεται – σύμφωνα με πληροφορίες – να είναι ο οδηγός του οχήματος που το μεσημέρι της Πέμπτης κάηκε ολοσχερώς στην Αττική Οδό, μετά από τροχαίο.

Παρά το γεγονός ότι επίσημη επιβεβαίωση δεν υπάρχει και αναμένεται τις επόμενες ώρες επίσημη δήλωση από το συνήγορό του κ. Αλ. Κούγια, πηγές στην Ελληνική Αστυνομία θέλουν το όχημα που καταστράφηκε να είναι καταχωρημένο στο όνομα της συζύγου του εκδότη, Ευαγγελίας Συρίγου.

Όπως έγινε νωρίτερα γνωστό, ο άνδρας απανθρακώθηκε μέσα στο αυτοκίνητο του, σε τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε στις 15:15 μετά το μεσημέρι στην Αττική Οδό, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Ελευσίνα, στο ύψος του Νέου Ηρακλείου.

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία που έγιναν γνωστά από την αστυνομία, το ΙΧ προσέκρουσε σε τοιχίο και άρπαξε φωτιά, με αποτέλεσμα να τυλιχτεί ταχύτατα στις φλόγες.

Στο σημείο έσπευσε κλιμάκιο της Πυροσβεστικής που έσβησε τη φωτιά, αλλά ήταν αργά για τον οδηγό του οχήματος, ο οποίος ανασύρθηκε απανθρακωμένος. Σύμφωνα με την πυροσβεστική δεν είναι δυνατή, επί του παρόντος, η αναγνώριση ούτε καν του φύλου του οδηγού. Στο σημείο σπεύδουν και άνδρες άλλων υπηρεσιών ασφαλείας προκειμένου να αποκλειστεί κάθε άλλο ενδεχόμενο ως προς τα αίτια του δυστυχήματος.

KAΘΗΜΕΡΙΝΗ

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή