Ο Σ. Σακκάς στην Ελεγκτική Επιτροπή των ΔΕΥΑ Reviewed by Momizat on . Μια ακόμη εκπροσώπηση σε πανελλήνια θεσμική οργανωτική δομή, πέτυχε δημοτικός σύμβουλος Τρικκαίων. Συγκεκριμένα, ο πρόεδρος του Δ.Σ. της ΔΕΥΑΤ, κ. Σωτήρης Σακκά Μια ακόμη εκπροσώπηση σε πανελλήνια θεσμική οργανωτική δομή, πέτυχε δημοτικός σύμβουλος Τρικκαίων. Συγκεκριμένα, ο πρόεδρος του Δ.Σ. της ΔΕΥΑΤ, κ. Σωτήρης Σακκά Rating: 0

Ο Σ. Σακκάς στην Ελεγκτική Επιτροπή των ΔΕΥΑ

Ο Σ. Σακκάς στην Ελεγκτική Επιτροπή των ΔΕΥΑ

Μια ακόμη εκπροσώπηση σε πανελλήνια θεσμική οργανωτική δομή, πέτυχε δημοτικός σύμβουλος Τρικκαίων. Συγκεκριμένα, ο πρόεδρος του Δ.Σ. της ΔΕΥΑΤ, κ. Σωτήρης Σακκάς, εξελέγη πρώτος σε ψήφους στις αρχαιρεσίες για την Ελεγκτική Επιτροπή του Δ.Σ. της Ένωσης των ΔΕΥΑ της χώρας (ΕΔΕΥΑ). Συγκεκριμένα, η ψηφοφορία ήταν ως εξής:
1. Σωτήριος Σακκάς, Δ.Ε.Υ.Α. Τρικάλων: 45 ψήφοι
2. Εμμανουήλ Καραβελάκης, Δ.Ε.Υ.Α. Αγίου Νικολάου Κρήτης: 44 ψήφοι
3.Αντώνιος Κωστάλας Μέλος Δ.Σ. Δ.Ε.Υ.Α.ΤΗ Λαυρεωτικής: 41 ψήφοι
Η εκλογική διαδικασία πραγματοποιήθηκε στο Ρέθυμνο, στις 21 Νοεμβρίου 2011. Την Τρίτη 9 Νοεμβρίου 2014, η Ελεγκτική Επιτροπή συγκροτήθηκε σε Σώμα, με τον κ. Σακκά να αναλαμβάνει Πρόεδρός της.
Αυτό σημαίνει ότι, με δεδομένη την κοινή συνεδρίαση ΔΣ και Ελεγκτικής Επιτροπής,. Η ΔΕΥΑΤ εκπροσωπείται στον ανώτατο βαθμό για ζητήματα που σχετίζονται με την καλύτερη παροχή υπηρεσιών στους δημότες και κατοίκους του Δήμου Τρικκαίων.
Από το γραφείο Τύπου

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή