Ο Ταμήλος…ξαναχτυπά! Reviewed by Momizat on . Ο Ταμήλος...ξαναχτύπησε ! Αυτή τη φορά όμως όχι με κάποια εμφάνιση ή κάποια παρέμβασή του σε τηλεοπτικό κανάλι, αλλά με σύγκρουση με δίκυκλο! Ναι, τις πρώτες πρ Ο Ταμήλος...ξαναχτύπησε ! Αυτή τη φορά όμως όχι με κάποια εμφάνιση ή κάποια παρέμβασή του σε τηλεοπτικό κανάλι, αλλά με σύγκρουση με δίκυκλο! Ναι, τις πρώτες πρ Rating: 0

Ο Ταμήλος…ξαναχτυπά!

Ο Ταμήλος…ξαναχτυπά!

Ο Ταμήλος…ξαναχτύπησε ! Αυτή τη φορά όμως όχι με κάποια εμφάνιση ή κάποια παρέμβασή του σε τηλεοπτικό κανάλι, αλλά με σύγκρουση με δίκυκλο!

Ναι, τις πρώτες πρωινές ώρες στην πόλη μας και στην οδό Στρατηγού Σαράφη συγκρούστηκε με νεαρό μεταφορέα φαγητού, ευτυχώς ελαφρά, όπως διαπιστώθηκε και στο Νοσοκομείο μετά τη μεταφορά και των δύο.

”Βαριά σεκλέτια” φαίνεται θα είχε ο πρώην βουλευτής μετά τη μη εκλογή του στη Βουλή, αλλά και τον προβληματισμό του για το μέλλον του.

Έχουν υπάρξει φήμες εξάλλου ότι σκέφτεται σοβαρά να μετοικήσει και να δραστηριοποιηθεί επαγγελματικά σε χώρα της Αφρικής!

Γεγονός πάντως παραμένει πως ο Μιχάλης Ταμήλος είναι παρών και μας αναστατώνει με τον έναν ή με τον άλλον τρόπο και δικαιωματικά του ανήκει ο τίτλος ”ο Ταμήλος της καρδιάς μας!”

Τέλος καλό, όλα καλά;
Θα φανεί!…

Αφήστε το σχόλιο σας