Ο υποψήφιος με το ποδήλατο Reviewed by Momizat on . Ο Τάκης Γκολοβράντζας όλη μέρα κάθε μέρα με το ποδήλατό του επισκεπτόταν τις γειτονιές και τα σπίτια των συμπολιτών του. Πρόβαλε τις ιδέες, τις αξίες και το πρό Ο Τάκης Γκολοβράντζας όλη μέρα κάθε μέρα με το ποδήλατό του επισκεπτόταν τις γειτονιές και τα σπίτια των συμπολιτών του. Πρόβαλε τις ιδέες, τις αξίες και το πρό Rating: 0

Ο υποψήφιος με το ποδήλατο

Ο υποψήφιος με το ποδήλατο

Ο Τάκης Γκολοβράντζας όλη μέρα κάθε μέρα με το ποδήλατό του επισκεπτόταν τις γειτονιές και τα σπίτια των συμπολιτών του. Πρόβαλε τις ιδέες, τις αξίες και το πρόγραμμα της Λαϊκής Συσπείρωσης.

Η εικόνα ίσως περιέχει: ποδήλατο και υπαίθριες δραστηριότητες


Άνοιξαν την αγκαλιά τους και τον τίμησαν με την ψήφο τους.
Όπως υποστηρίζει ο ίδιος “δεν είχαμε άλλη φωνή παρά μονάχα τη δική μας. Δεν είχαμε “πλάτες” παρά μονάχα τον αληθινό λόγο, την καθαρότητα του λόγου”.

“Σας ευχαριστούμε συμπολίτισσες και συμπολίτες που μας εμπιστευτήκατε και στείλατε την πεντάδα των συντρόφων να εκπροσωπήσουμε τη δική σας φωνή στο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Τρικκαίων.”

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ

Ευχαριστώ, προσωπικά, τους συντρόφους Γιώργο Καΐκη αλλά και όλους της Λαϊκής Συσπείρωσης που με δέχτηκαν να συνεργαστώ μαζί τους. 
Ευχαριστώ τον Δημήτρη Παπαθανασίου και τους συντρόφους μου του “Φυσάει Κόντρα” που στήριξαν τον αγώνα μου. 
Ευχαριστώ την οικογένειά μου, συγγενείς, γείτονες, φίλους, συναδέλφους, μαθητές και μαθήτριές μου αλλά και …τις κομματάρχισσές μου (και όχι παράγοντες) Βούλα και Ασημούλα ! Γειά σου αδελφέ Γιάννη, ταπεινέ σύντροφε!
Τί υπέροχη εμπειρία!
Πόσο όμορφος αγώνας!
Τί ωραία αίσθηση δικαίωσης και αγάπης!

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή