Παναγιώτα Δριτσέλη για Κώστα Σκρέκα : “φωνάζει ο κλέφτης για να φοβηθεί ο νοικοκύρης” Reviewed by Momizat on . “Ο δημόσιος χαρακτήρας της ΔΕΗ είναι αδιαπραγμάτευτος. Η ΝΔ επιδιώκει την άνευ όρων παράδοση των δημοσίων αγαθών”. Παναγιώτα Δριτσέλη : Σε συνέχεια της τερατολο “Ο δημόσιος χαρακτήρας της ΔΕΗ είναι αδιαπραγμάτευτος. Η ΝΔ επιδιώκει την άνευ όρων παράδοση των δημοσίων αγαθών”. Παναγιώτα Δριτσέλη : Σε συνέχεια της τερατολο Rating: 0

Παναγιώτα Δριτσέλη για Κώστα Σκρέκα : “φωνάζει ο κλέφτης για να φοβηθεί ο νοικοκύρης”

Παναγιώτα Δριτσέλη για Κώστα Σκρέκα : “φωνάζει ο κλέφτης για να φοβηθεί ο νοικοκύρης”

“Ο δημόσιος χαρακτήρας της ΔΕΗ είναι αδιαπραγμάτευτος. Η ΝΔ επιδιώκει την άνευ όρων παράδοση των δημοσίων αγαθών”.

Παναγιώτα Δριτσέλη : Σε συνέχεια της τερατολογίας του βουλευτή Τρικάλων της ΝΔ περί “κατάρρευσης” της ΔΕΗ θα ήταν χρήσιμο οι πολίτες να γνωρίζουν τα ακόλουθα : η ΔΕΗ αποτελεί μία ισχυρή δημόσια επιχείρηση με κοινωφελή κατεύθυνση. Στο πλαίσιο της λειτουργίας της ΔΕΗ, η ηλεκτρική ενέργεια διασφαλίζεται ως κοινωνικό αγαθό, προσβάσιμο σε όλους. Η Νέα Δημοκρατία αντιμάχεται ακριβώς αυτό τον χαρακτήρα της ΔΕΗ και επιθυμεί το ξεπούλημα της εταιρίας ήδη από το 2014. Υπενθυμίζεται ότι ο νόμος για τη “μικρή ΔΕΗ”, με τον οποίο έβγαινε σε πώληση το 30% της εταιρίας οριζόντια αφορούσε, μεταξύ άλλων, την πώληση υδροηλεκτρικών μονάδων της ΔΕΗ, την πώληση λιγνιτικών μονάδων τελευταίας γενιάς, την αναγκαστική μεταβίβαση πελατολογίου της ΔΕΗ σε ιδιώτες, ακόμα κι οι πελάτες δεν το επιθυμούσαν (!) και την πώληση του ΑΔΜΗΕ, δηλαδή την ιδιωτικοποίηση των δικτύων.
Αντίθετα ο ΣΥΡΙΖΑ διασφάλισε το δημόσιο χαρακτήρα της ΔΕΗ και του ΑΔΜΗΕ, υλοποιώντας ταυτόχρονα τις αποφάσεις του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου σε σχέση με την πρόσβαση στην αγορά ηλεκτρικής ενέργειας και τον διαχωρισμό των δικτύων. Ταυτόχρονα, η Κυβέρνηση με την πρόταση συνταγματικής αναθεώρησης που κατέθεσε διασφαλίζει την συνταγματική προστασία του δημοσίου χαρακτήρα της ηλεκτρικής ενέργειας και των δίκτυα, μέσω της κατοχύρωσής τους ως δημοσίων αγαθών. Η ΝΔ θα ψηφίσει αυτή την συνταγματική εγγύηση;
Τέλος, επειδή στο θέμα της ΔΕΗ φωνάζει ο κλέφτης για να φοβηθεί ο νοικοκύρης, κανείς δεν πρέπει να ξεχνάει ότι η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ έχουν ήδη προχωρήσει τα προηγούμενα χρόνια στην ιδιωτικοποίηση του 45% της ΔΕΗ, μέσω της πώλησης του αντίστοιχου ποσοστού της εταιρίας στο χρηματιστήριο. Επίσης η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ μεταβίβασαν το 17% της ΔΕΗ στο ΤΑΙΠΕΔ το 2014, χωρίς αντίτιμο(!), με άμεσο κίνδυνο, όχι μόνο απώλειας τεράστιων εσόδων για την ΔΕΗ, αλλά και του ελέγχου του πλειοψηφικού πακέτου της εταιρίας από το δημόσιο.

Σχόλια (2)

 • 😍❤siriza

  Μπράβο Παναγιώτα!
  Συνέχισε έτσι !
  Το σανό σας γευστικότατο.
  Ξεφτέρια γίνατε στην προπαγάνδα γκεμπελικού στυλ.

  Απάντηση
 • ftou xelefteria

  Ερε πως αλλάζουν οι καιροι!
  Κλέφτες οι νοικοκυραιοι και οι κατσιαπλιαδες γιναν νοικοκυρηδες;
  Πόσα θες να μας τρελανεις κοριτσακι μου;
  Από που να το πιασω το θέμα;
  Δεν πειράζει πάντως!
  Τελειώνουν οι μέρες σας αλλά ο λογαριασμός είναι μεγάλος που μας αφήνεται.
  Πάλι οι κακοί δεξιοι θα ξελασπωσουν τη Χώρα και οι καλοί αριστεροι θα έρθουν πάλι να μας γλυκανουν τα αυτια με όμορφα λόγια και υποσχέσεις κουφιες.
  Ας ελπισουμε ο λαός να πήρε το αριστερό μάθημα του και να μην έχουμε παρατραγουδα.

  Απάντηση

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή