Παναγιώτα Δριτσέλη : «32.631 λόγοι για να συνεχίσουμε μαζί…» Reviewed by Momizat on . Στις βουλευτικές εκλογές της Κυριακής 32.631 τρικαλινοί πολίτες αποφάσισαν στήριξη στον ΣΥΡΙΖΑ. Το εκλογικό αυτό αποτέλεσμα αποτελεί ιστορικά ανεπανάληπτη νίκη Στις βουλευτικές εκλογές της Κυριακής 32.631 τρικαλινοί πολίτες αποφάσισαν στήριξη στον ΣΥΡΙΖΑ. Το εκλογικό αυτό αποτέλεσμα αποτελεί ιστορικά ανεπανάληπτη νίκη Rating: 0

Παναγιώτα Δριτσέλη : «32.631 λόγοι για να συνεχίσουμε μαζί…»

dritseli
Στις βουλευτικές εκλογές της Κυριακής 32.631 τρικαλινοί πολίτες αποφάσισαν στήριξη στον ΣΥΡΙΖΑ. Το εκλογικό αυτό αποτέλεσμα αποτελεί ιστορικά ανεπανάληπτη νίκη για την Αριστερά στον Νομό Τρικάλων. Με αυτά τα μοναδικά δεδομένα ξεκινάει μια όμορφη και δύσκολη μέρα για την χώρα και τον τόπο μας. Σήμερα είναι η ώρα του σχηματισμού μιας Κυβέρνησης, η οποία θα φέρει σε συντριπτικό βαθμό τα χαρακτηριστικά του ΣΥΡΙΖΑ. Στόχος μας είναι η επούλωση των πληγών και η επίλυση των τεράστιων οικονομικών προβλημάτων που αντιμετωπίζει ο τόπος. Με πίστη στις δυνάμεις μας και με την διαρκή στήριξη των πολιτών θα πετύχουμε.
Μεγάλες όμως δυνατότητες και προοπτικές ανοίγονται και για τον τόπο μας τα Τρίκαλα. Ο Νομός μας θα εκπροσωπηθεί για πρώτη φορά από τρεις βουλευτές της Αριστεράς. Και οι τρεις μας θα παλέψουμε σαν μια γροθιά για την ανακούφιση των προβλημάτων. Θα είμαστε πάντοτε ανοιχτοί και δίπλα στους πολίτες και μαζί τους θα δουλεύουμε σε όλα τα θέματα. Τέλος, θα ήθελα να ευχαριστήσω και όλους τους πολίτες που με στήριξαν και προσωπικά. Θα συνεχίσω να μάχομαι για την πρόοδο του τόπου μας και για κοινωνική δικαιοσύνη με όλες μου τις δυνάμεις. Ένας μεγάλος κύκλος δυόμιση ετών προσπάθειας σήμερα κλείνει και ανοίγει ένας ακόμη μεγαλύτερος, εκείνος της πραγματικής ανάτασης της κοινωνίας, έξω από μνημόνια, μακριά από την λιτότητα.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή