Παραδίδεται στην κυκλοφορία τις προσεχείς ημέρες ο περιφερειακός Μεγαλοχωρίου Reviewed by Momizat on .   Στον περιφερειακό Μεγαλοχωρίου με ιδιαίτερα ικανοποιητικούς ρυθμούς προχωρούν τα έργα προκειμένου να κατασκευαστεί ο κόμβος του  άξονα Ε-65. Οι εργασίες   Στον περιφερειακό Μεγαλοχωρίου με ιδιαίτερα ικανοποιητικούς ρυθμούς προχωρούν τα έργα προκειμένου να κατασκευαστεί ο κόμβος του  άξονα Ε-65. Οι εργασίες Rating: 0

Παραδίδεται στην κυκλοφορία τις προσεχείς ημέρες ο περιφερειακός Μεγαλοχωρίου

Παραδίδεται στην κυκλοφορία τις προσεχείς ημέρες ο περιφερειακός Μεγαλοχωρίου

 

Στον περιφερειακό Μεγαλοχωρίου με ιδιαίτερα ικανοποιητικούς ρυθμούς προχωρούν τα έργα προκειμένου να κατασκευαστεί ο κόμβος του  άξονα Ε-65.

Οι εργασίες του νέου ανισόπεδου κόμβου του Ε 65 αναμένεται να ολοκληρωθούν τέλη της επόμενης εβδομάδας αφού σήμερα ήδη ξεκίνησε και η ασφαλτόστρωση.

Η εξέλιξη αυτή αναμένεται να ανακουφίσει το δημοτικό διαμέρισμα Μεγαλοχωρίου αφού μέχρι σήμερα χιλιάδες οχήματα περνούσαν μέσα από το χωριό.

Να επισημάνουμε την ταχεία ολοκλήρωση των εργασιών εκ μέρους της εταιρείας κατασκευής του Ε 65 , εργασίες οι οποίες θα λήξουν πριν από την προβλεπόμενη ημερομηνία που είναι η 7η Απριλίου. 

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή