Παρουσίαση σήμερα συμβούλων της Λαϊκής Συσπείρωσης στα Τρίκαλα Reviewed by Momizat on . Εκδήλωση της Λαϊκής Συσπείρωσης θα πραγματοποιηθεί την σήμερα Τρίτη 19 Μαρτίου, 7.30 μ.μ., στο δημαρχείο Τρικάλων. Θα γίνει παρουσίαση του μεγαλύτερου μέρους τω Εκδήλωση της Λαϊκής Συσπείρωσης θα πραγματοποιηθεί την σήμερα Τρίτη 19 Μαρτίου, 7.30 μ.μ., στο δημαρχείο Τρικάλων. Θα γίνει παρουσίαση του μεγαλύτερου μέρους τω Rating: 0

Παρουσίαση σήμερα συμβούλων της Λαϊκής Συσπείρωσης στα Τρίκαλα

Παρουσίαση σήμερα συμβούλων της Λαϊκής Συσπείρωσης στα Τρίκαλα

Εκδήλωση της Λαϊκής Συσπείρωσης θα πραγματοποιηθεί την σήμερα Τρίτη 19 Μαρτίου, 7.30 μ.μ., στο δημαρχείο Τρικάλων.
Θα γίνει παρουσίαση του μεγαλύτερου μέρους των υποψηφίων  περιφερειακών συμβούλων της Λαϊκής Συσπείρωσης για την Π.Ε Τρικάλων καθώς και  ένα  νέο τμήμα υποψηφίων   για το δήμο Τρικκαίων.
Κεντρικός ομιλητής στην εκδήλωση θα είναι ο Τάσος Τσιαπλές  υποψήφιος περιφερειάρχης Θεσσαλίας, ο οποίος θα αναπτύξει βασικές θέσεις του συνδυασμού για την περιφερειακή διοίκηση και θα παρουσιάσει το μεγαλύτερο μέρος  του των υποψηφίων περιφερειακών συμβούλων της Λαϊκής Συσπείρωσης για την Π.Ε Τρικάλων. 
Στην εκδήλωση θα απευθύνει χαιρετισμό ο Γιώργος Καΐκης, υποψήφιος δήμαρχος Τρικκαίων, ο οποίος θα παρουσιάσει ένα νέο τμήμα υποψηφίων Δημοτικών και Κοινοτικών Συμβούλων της Λαϊκής  Συσπείρωσης για το δήμο Τρικκαίων (είχε προηγηθεί η ανακοίνωση ενός σημαντικού τμήματος πριν ένα μήνα).

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή