Περιοδεία Κυριάκου Mητσοτάκη στα Τρίκαλα Reviewed by Momizat on . Στα Τρίκαλα περιόδευσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Ο πρόεδρος της ΝΔ επισκέφθηκε την Καλαμπάκα και τα Τρίκαλα με στόχο να επικοινωνήσει, όπως είπε, το θετικό λόγο τη Στα Τρίκαλα περιόδευσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Ο πρόεδρος της ΝΔ επισκέφθηκε την Καλαμπάκα και τα Τρίκαλα με στόχο να επικοινωνήσει, όπως είπε, το θετικό λόγο τη Rating: 0

Περιοδεία Κυριάκου Mητσοτάκη στα Τρίκαλα

Περιοδεία Κυριάκου Mητσοτάκη στα Τρίκαλα

Στα Τρίκαλα περιόδευσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Ο πρόεδρος της ΝΔ επισκέφθηκε την Καλαμπάκα και τα Τρίκαλα με στόχο να επικοινωνήσει, όπως είπε, το θετικό λόγο της αξιωματικής αντιπολίτευσης και τις προτάσεις ενόψει των πολλαπλών εκλογικών αναμετρήσεων. Ο Πρόεδρος της ΝΔ που έγινε δεκτός με ενθουσιασμό από στελέχη της Νέας Δημοκρατίας και πολίτες , επισκέφθηκε το δημαρχείο Τρικάλων όπου ενημερώθηκε από τον δήμαρχο Δημήτρη Παπαστεργίου για τις καινοτόμες δράσεις , μίλησε με πολίτες στον πεζόδρομο της Ασκληπιού και στη συνέχεια στο cafe του Μουσείου Τσιτσάνη απευθύνθηκε σε ακροατήριο με γυναίκες.

Εικόνες από την επίσκεψη του Κυριάκου Μητσοτάκη στα Τρίκαλα

Σχόλια (1)

  • Dark Shadow

    Η νεοδημοκρατική μπουρζουαζία σε μεγαλεία.Μεθαύριο σειρά έχει η συριζαίικη μπουρζουαζία. Live your myth in Trikala city!

    Απάντηση

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή