Πλειοδοτική προφορική δημοπρασία για το αναψυκτήριο στο πάρκο του Αη Γιώργη Reviewed by Momizat on . Πρόκειται για το αναψυκτήριο (με τους βοηθητικούς χώρους, όπως γραφεία, αποθήκες, ιατρείο, χώρους υγιεινής, αποδυτήρια) συνολικής επιφανείας 263 τ.μ. και των δύ Πρόκειται για το αναψυκτήριο (με τους βοηθητικούς χώρους, όπως γραφεία, αποθήκες, ιατρείο, χώρους υγιεινής, αποδυτήρια) συνολικής επιφανείας 263 τ.μ. και των δύ Rating: 0

Πλειοδοτική προφορική δημοπρασία για το αναψυκτήριο στο πάρκο του Αη Γιώργη

parko Ai Giorgi

Πρόκειται για το αναψυκτήριο (με τους βοηθητικούς χώρους, όπως γραφεία, αποθήκες, ιατρείο, χώρους υγιεινής, αποδυτήρια) συνολικής επιφανείας 263 τ.μ. και των δύο κολυμβητικών δεξαμενών, διαστάσεων 499,95 τ.μ. και 105 τ.μ.
Ο Δήμος, στη διακήρυξη που δόθηκε στη δημοσιότητα και βρίσκεται και στην ιστοσελίδα του Δήμου (www.trikalacity.gr, ενότητα Ανακοινώσεις), έθεσε τα όρια για το αναψυκτήριο.
Βασικός στόχος, η παροχή υπηρεσιών που θα συνάδουν με τον χώρο, που δεν θα προωθούν όχληση σε κατοίκους της περιοχής, που δεν θα μετατρέπουν τον χώρο σε κέντρο διασκέδασης ή χώρο τυχερών παιχνιδιών (αλλά θα λειτουργεί ως καφετέρια, αναψυκτήριο, ζαχαροπλαστείο, εστιατόριο), με τιμές λογικές (μεσούσης της κρίσης).
Μάλιστα οι τιμές θα εγκρίνονται από την Οικονομική Επιτροπή του Δήμου ανά συγκεκριμένα χρονικά διαστήματα.
Επίσης, υπάρχει σαφής ορισμός για την τήρηση όλων ανεξαιρέτως των προβλεπομένων από τους νόμους και τις σχετικές διατάξεις, των όρων για την ασφάλεια των πολιτών, την πυρασφάλεια, την υγιεινή.
Ο Δήμος επιδιώκει, ολόκληρη η περιοχή να είναι όαση για τους τρικαλινούς, με την προσφορά των κατάλληλων υπηρεσιών προς όλους.
Στη σχετική διακήρυξη του διαγωνισμού, αναφέρονται αναλυτικά όλα όσα σχετίζονται με το πλήθος των εργασιών εργασίες που θα πρέπει να αναλάβει όποιος κερδίσει τον διαγωνισμό. Οι εργασίες σχετίζονται με τον εξοπλισμό, τις προφυλάξεις, την πυρασφάλεια, τις αδειοδοτήσεις κ.α.
Επίσης προβλέπονται όλα τα απαραίτητα για τη μίσθωση, που θα έχει διάρκεια 10 χρόνια, ενώ προβλέπονται συγκεκριμένες ρυθμίσεις για το ενδεχόμενο παράτασής της. Το όριο πρώτης προσφοράς ανέρχεται στα 300 ευρώ μηνιαίως, με συγκεκριμένες προβλέψεις για την αναπροσαρμογή του.
Ο διαγωνισμός θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 26 Ιουνίου 2015 από 9:00 μέχρι 13:00, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Τρικκαίων.

Από το γραφείο Τύπου

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή