Ποιος Μέσι; Ο Χατζηπαναγής πριν 33 χρόνια έκανε την ντρίπλα του αιώνα Reviewed by Momizat on . Το σκορ του αγώνα Ηρακλής – ΑΕΚ, στις 14 Μαρτίου 1982, έχει ξεχαστεί. Η ντρίμπλα του Βασίλη Χατζηπαναγή στον Τάκη Στυλιανόπουλο, όχι. Απ” όλες τις μεγάλες στιγμ Το σκορ του αγώνα Ηρακλής – ΑΕΚ, στις 14 Μαρτίου 1982, έχει ξεχαστεί. Η ντρίμπλα του Βασίλη Χατζηπαναγή στον Τάκη Στυλιανόπουλο, όχι. Απ” όλες τις μεγάλες στιγμ Rating: 0

Ποιος Μέσι; Ο Χατζηπαναγής πριν 33 χρόνια έκανε την ντρίπλα του αιώνα

Ποιος Μέσι; Ο Χατζηπαναγής πριν 33 χρόνια έκανε την ντρίπλα του αιώνα

Το σκορ του αγώνα Ηρακλής – ΑΕΚ, στις 14 Μαρτίου 1982, έχει ξεχαστεί. Η ντρίμπλα του Βασίλη Χατζηπαναγή στον Τάκη Στυλιανόπουλο, όχι.

Απ” όλες τις μεγάλες στιγμές του Βασίλη Χατζηπαναγή, αυτή είναι η πιο διάσημη. Με μία ασύλληπτη ντρίμπλα με τακουνάκι (!) ο «Νουρέγεφ» των ελληνικών γηπέδων άφησε τον δύσμοιρο αμυντικό της ΑΕΚ να τον κοιτάζει σαστισμένος και στο τέλος… να πέφτει στο έδαφος! Μία ντρίμπλα παγκόσμιας κλάσης, διότι τέτοιος παίκτης ήταν ο Χατζηπαναγής…

tilestwra.com | Βασίλης Χατζηπαναγής: 33 χρόνια μετά την ντρίμπλα του αιώνα.

Ο Ηρακλής νίκησε 3-2 την ΑΕΚ, αλλά πραγματικά δεν είχε καμία απολύτως σημασία. Η ντρίμπλα του «Βάσια» είναι αυτή που έμεινε στην ιστορία, επιβεβαιώνοντας ότι το ποδόσφαιρο είναι πάνω απ” όλα άθλημα που προσφέρει ωραίες στιγμές και συγκινήσεις.

tilestwra.com | Βασίλης Χατζηπαναγής: 33 χρόνια μετά την ντρίμπλα του αιώνα.

Δεν είναι τυχαίο, επίσης, ότι ο Στυλιανόπουλος μνημονεύεται πιο πολύ για την ατυχία του να βρίσκεται στο λάθος σημείο τη λάθος στιγμή (γιατί και ο… Μπαρέζι να ήταν, τι καλύτερο θα μπορούσε να κάνει, αλήθεια;), παρά για την υπόλοιπη αξιοπρόσεκτη καριέρα του.

Δεν έχει νόημα να γράψουμε κάτι παραπάνω. Στην προκειμένη περίπτωση, οι 1.000 λέξεις είναι λίγες μπροστά σ” αυτά που «λέει» η εικόνα.

Πηγή

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή