Πολιτική εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ στα Τρίκαλα με προτάσεις και αποτιμήσεις Reviewed by Momizat on . Πολιτική εκδήλωση με συζήτηση γύρω από τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις αλλά και κριτική και παρατηρήσεις γύρω από το μέχρι τώρα κυβερνητικό έργο, διοργάνωσε τ Πολιτική εκδήλωση με συζήτηση γύρω από τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις αλλά και κριτική και παρατηρήσεις γύρω από το μέχρι τώρα κυβερνητικό έργο, διοργάνωσε τ Rating: 0

Πολιτική εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ στα Τρίκαλα με προτάσεις και αποτιμήσεις

Πολιτική εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ στα Τρίκαλα με προτάσεις και αποτιμήσεις

Πολιτική εκδήλωση με συζήτηση γύρω από τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις αλλά και κριτική και παρατηρήσεις γύρω από το μέχρι τώρα κυβερνητικό έργο, διοργάνωσε την Κυριακή σε κεντρικό ξενοδοχείο της πόλης, η Ν.Ε. Τρικάλων του ΣΥΡΙΖΑ.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκε και μίλησε το μέλος της Π.Γ. του ΣΥΡΙΖΑ Πέτρος Καρκαντής, ενώ παραβρέθηκαν και οι δύο από τους τρείς Βουλευτές του νομού, οι κύριοι Σάκης Παπαδόπουλος και Χρήστος Σιμορέλης.

Τον συντονισμό της συζήτησης είχε ο Πρόεδρος της τοπικής Ν.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ Σταύρος Νταούλας, ενώ σε αρκετές στιγμές δόθηκε ο λόγος και σε τοπικά στελέχη του κόμματος, σε εκπροσώπους φορέων αλλά και σε απλούς πολίτες, που κατέθεσαν τις δικές τους προτάσεις και παρατηρήσεις για μια σειρά τρεχόντων και επίκαιρων ζητημάτων, όπως το ασφαλιστικό-φορολογικό, το αγροτικό, θέματα υγείας και παιδείας  κλπ. άλλοτε επιβραβεύοντας και άλλοτε ασκώντας κριτική για τις κυβερνητικές επιλογές και για την διαχείριση του θέματος της αξιολόγησης με τους θεσμούς, ενώ κατατέθηκαν προτάσεις και για την λειτουργία του κόμματος σε τοπικό επίπεδο.

Σχόλια (2)

  • 3+ o koukos

    Αραια αραια καμιά 40αρια!

    Απάντηση
  • ψηφιζωλευκο

    Καλά , μόνο τα ρουσφέτια σας να είχατε μαζέψει, θα είσαστε δεκαπλάσιοι! Φαντάσου και να ξεκαβαλικέψετε, σας βλέπω στο μονοψήφιο. Τωρα αν κρίνω από τις φάτσες στις φωτό, καταφχαριστήθηκα πετυχημένα κοινωνικά και πολιτικά πρσωπα!

    Απάντηση

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή