Πράξη αγάπης και ανθρωπιάς από εργαζόμενους του “ΑΒ Βασιλόπουλος” προς τους ασθενείς του Θεραπευτηρίου Χρονίων Παθήσεων Reviewed by Momizat on . Συνεχίζοντας τις δράσεις προσφοράς στην τοπική κοινωνία,  εργαζόμενοι του ΑΒ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ  μετέβησαν στο Θεραπευτήριο Χρονίων Παθήσεων  όπου προσέφεραν μεγάλη π Συνεχίζοντας τις δράσεις προσφοράς στην τοπική κοινωνία,  εργαζόμενοι του ΑΒ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ  μετέβησαν στο Θεραπευτήριο Χρονίων Παθήσεων  όπου προσέφεραν μεγάλη π Rating: 0

Πράξη αγάπης και ανθρωπιάς από εργαζόμενους του “ΑΒ Βασιλόπουλος” προς τους ασθενείς του Θεραπευτηρίου Χρονίων Παθήσεων

Πράξη αγάπης και ανθρωπιάς από εργαζόμενους του “ΑΒ Βασιλόπουλος” προς τους ασθενείς του Θεραπευτηρίου Χρονίων Παθήσεων

Συνεχίζοντας τις δράσεις προσφοράς στην τοπική κοινωνία,  εργαζόμενοι του ΑΒ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ  μετέβησαν στο Θεραπευτήριο Χρονίων Παθήσεων  όπου προσέφεραν μεγάλη ποσότητα τροφίμων .

 Τους δ/ντες και τα στελέχη της επιχείρησης υποδέχθηκαν ο επικεφαλής του Θεραπευτηρίου Χρονίων Παθήσεων κ Παναγιώτης Ραχιώτης , στελέχη των διοικητικών υπηρεσιών και ασθενείς. Ο κ. Ραχιώτης από την πλευρά του χαιρέτησε την πρωτοβουλία κάνοντας λόγο για την κοινωνική ευθύνη της εταιρείας .

Να επισημάνουμε ότι σε μια περίοδο  που το Δημόσιο Σύστημα Υγείας έχει πληγεί ιδιαίτερα από την παρατεταμένη και βαθιά οικονομική κρίση, υπάρχουν περιπτώσεις όπως αυτή του Θεραπευτηρίου  που η θέληση και η προσπάθεια έχουν φέρει λαμπρά αποτελέσματα.


 

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή