Πρέπει να το ξέρετε αν περάσετε Κυριακή από τα Τέμπη Reviewed by Momizat on . Για την αποτελεσματική αντιμετώπιση των κυκλοφοριακών προβλημάτων που προβλέπεται ότι θα προκαλέσει η ομαδική είσοδος των οχημάτων στην περιοχή της Κοιλάδας των Για την αποτελεσματική αντιμετώπιση των κυκλοφοριακών προβλημάτων που προβλέπεται ότι θα προκαλέσει η ομαδική είσοδος των οχημάτων στην περιοχή της Κοιλάδας των Rating: 0

Πρέπει να το ξέρετε αν περάσετε Κυριακή από τα Τέμπη

Πρέπει να το ξέρετε αν περάσετε Κυριακή από τα Τέμπη

Για την αποτελεσματική αντιμετώπιση των κυκλοφοριακών προβλημάτων που προβλέπεται ότι θα προκαλέσει η ομαδική είσοδος των οχημάτων στην περιοχή της Κοιλάδας των Τεμπών, λόγω της μεγάλης επιστροφής των εκδρομέων από τα παράλια των νομών Λάρισας και Πιερίας την Κυριακή 17 Ιουλίου, επειδή στο συγκεκριμένο σημείο περιορίζεται το πλάτος της Ε.Ο. Αθηνών – Θεσσαλονίκης και για την ομαλή και εύρυθμη κυκλοφορία των οχημάτων και την πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων η Διεύθυνση Αστυνομίας Λάρισας αποφάσισε κυκλοφοριακές ρυθμίσεις από τα διόδια του Πυργετού έως τη διασταύρωση του Ομολίου, από τις 12 το μεσημέρι έως και τις 10 το βράδυ. 

Συγκεκριμένα τα μέτρα που θα εφαρμοστούν είναι η αλλαγή διατομής του οδοστρώματος στο ρεύμα προς Αθήνα, αποκλείοντας το δεξιό έρεισμα, το οποίο θα οριοθετηθεί με την έγκαιρη τοποθέτηση ερυθρών κώνων. Τα οχήματα που θα κινούνται επί της Επαρχιακής Οδού Λάρισας – Στομίου και θα κατευθύνονται προς Αθήνα, θα εισέρχονται στη Ν.Ε.Ο. Αθηνών – Θεσσαλονίκης μόνο μέσω της παράπλευρης βοηθητικής οδού, η οποία θα οδηγεί στο 1ο πάρκινγκ μετά τη διασταύρωση Ομολίου, ενώ τα οχήματα που κατευθύνονται προς Θεσσαλονίκη θα εισέρχονται στη Ν.Ε.Ο. Αθηνών – Θεσσαλονίκης από τη διασταύρωση Ομολίου κανονικά και ως συνήθως. 

Η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται σύμφωνα με κατάλληλες πληροφοριακές και ρυθμιστικές πινακίδες. 
Πηγή: Ελευθερία
 

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή