Προσυνεδριακή εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ Reviewed by Momizat on . Η Ν.Ε Τρικάλων του ΣΥΡΙΖΑ διοργανώνει ανοιχτή εκδήλωση την Παρασκευή 9/10 στις 8:30 μμ στο καφέ ΣΟΥΙΤΑ στα πλαίσια του προσυνεδριακού διαλόγου και εν όψει του 2 Η Ν.Ε Τρικάλων του ΣΥΡΙΖΑ διοργανώνει ανοιχτή εκδήλωση την Παρασκευή 9/10 στις 8:30 μμ στο καφέ ΣΟΥΙΤΑ στα πλαίσια του προσυνεδριακού διαλόγου και εν όψει του 2 Rating: 0

Προσυνεδριακή εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ

Προσυνεδριακή εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ

Η Ν.Ε Τρικάλων του ΣΥΡΙΖΑ διοργανώνει ανοιχτή εκδήλωση την Παρασκευή 9/10 στις 8:30 μμ στο καφέ ΣΟΥΙΤΑ στα πλαίσια του προσυνεδριακού διαλόγου και εν όψει του 2ου Συνεδρίου του ΣΥΡΙΖΑ το οποίο θα πραγματοποιηθεί στις 13 με 16 Οκτώβρη στο γήπεδο του ΤΑΕ ΚΒΟ ΝΤΟ. Όπως σημειώνεται στο σχετικό κάλεσμα «στην πολιτική συγκυρία που διανύουμε, στόχος του ΣΥΡΙΖΑ είναι όχι μόνο η διεύρυνση του κόμματος αλλά και η στράτευση όλων των πολιτών που οραματίζονται και επιθυμούν να αλλάξει σελίδα η χώρα.
Σας καλούμε λοιπόν να πάρετε μέρος σε αυτόν τον διάλογο καταθέτοντας τις προτάσεις και τις απόψεις σας, έτσι ώστε να ενισχύσουμε αυτή την προσπάθεια για ένα κόμμα ανοιχτό στην κοινωνία δημιουργώντας συνθήκες αμφίδρομης επικοινωνίας.
Για ένα κόμμα ενεργών μελών που συμμετέχουν στη δράση και στη διαμόρφωση θέσεων ανατρέποντας  την ιδεολογία της ανάθεσης και της πελατειακής λογικής.
Στην εκδήλωση τις θέσεις για το Συνέδριο θα παρουσιάσει ο Νίκος Σκορίνης μέλος της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ».

Σχόλια (1)

 • Αραια Αραια καμιά 40αρια!

  Τί ανοικτή εκδήλωση σε καφέ;
  Σαν μνημοσυνο ακούγεται!
  Σε γήπεδα και πλατείες φοβούνται;
  Σε λίγο θα κάνουν εκδήλωση σε τηλεφωνικο θάλαμο.. ..αλεξισφαιρο!

  Απάντηση

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή