"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

38.1 C
Trikala

Ρουσφέτια..ρουσφέτια..!!!

lafarm

Σχετικά άρθρα

Νοσοκομείο Τρικάλων …έχει ταχθεί κι αυτό στο βωμό των εκλογών …και το ρουσφέτι όσο πλησιάζει η ώρα φτάνει στο αποκορύφωμα του.

Εναλλάσονται οι μετακινήσεις του προσωπικού όχι ανάλογα με τα θέλω της υπηρεσίας..αλλά με τα θέλω της ρουσφετολογιας!! Νοσηλευτικό προσωπικό μετακινείται σε θέσεις διοικητικού…!!Άλλοι αλλάζουν τα τμήματα σαν τα πουκάμισα..!!


Νεοπροσληφθεντες υπάλληλοι ..πριν αναλάβουν μετακινούνται !!!
Ανατίθενται καθήκοντα προϊσταμένων -υπευθύνων σε υπαλλήλους με 13-14 χρόνια υπηρεσίας , έναντι άλλων που εργάστηκαν και συνεχίζουν να εργάζονται σε δύσκολα τμήματα ..Μονάδες!!…με διπλάσια χρόνια ..και προσόντα..


Προφανώς τα κριτήρια είναι οι σχέσεις με το κυβερνών κόμμα ..η εντοπιότητα με τους διοικούντες..οι γνωριμίες ..η συγγένεια..το χάρισμα χρόνων υπηρεσίας η
.γιατι όπως λέει και το άσμα “είμαι πολύ ωραίος..αλήθεια??βεβαίως””!!

Σιγοβραζει ο χωρος..φοβισμένος (υπάρχει και η μόδα της παρακολούθησης )..γιατί υπάρχει “ελευθερία”..η οποία τσακίζεται αν δεν είναι με την εξουσία!!!
Και φυσικά αν δεν έχεις πλαισιώσει το ψηφοδέλτιο της Δακε…!!!


Παράλληλα ..
Ουρολογικη κλειστή!!εε καιιιι ..
Ογκολόγος ..δανείζεται στην Λάρισα …εε και!!!
Διαγωνισμοί τρέχουν ..προκειμένου να επιστρέψουν οι εργολάβοι..και να απολυθεί κόσμος…εεε και!!
Ηλεκτρονική πλατφόρμα ραντεβού….εεεε και???αφού ραντεβού δεν υπάρχουν!!

Σημάσια έχει η εξυπηρέτηση των ψηφοφόρων..όχι των ασθενών..!!
Βέβαια μέσα σ’ όλα αυτά αναρωτιέται κανείς….που είναι βρε παιδιά ο Σύλλογος ???..(ρητορική η ερώτηση…όσοι είμαστε εκεί ξέρουμε που είναι)!!!

ΟΜ ΣΥΡΙΖΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΤΡΙΚΑΛΩΝ

4 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Χαχαχαχα η νέα διοίκηση εφαρμόζει το αγαπημένο rotation της παλιάς διοίκησης και τα παιδιά ξεβολευτηκαν .Το ήθελαν το rotation αλλά μόνο για τους άλλους…..

  2. Πασοκοσυριζαίοι τι μας λέτε; Εσείς δεν διορισθήκατε ως πασόκοι ή ως γαλάζιοι, και την περνάτε φίνα χωρίς να κουράζεστε και έχετε το θράσος να κατηγορείτε σήμερα μόνο τους δεξιούς; Γιατί δεν κατηγορείτε και τους εαυτούς σας, που είστε ακόμη χειρότεροι και από τους δεξιούς;
    Ή μήπως στο πρόσωπο των δεξιών καθρεπτίζεται το πρόσωπό σας το τυχοδιωκτικό, που είναι ακόμα πιο δεξιό και σας προκαλεί αηδία ο εαυτός σας;

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης