Σε εκδήλωση της ΟΝΝΕΔ για την κλιματική αλλαγή ο Κώστας Σκρέκας Reviewed by Momizat on . Ο Υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Κώστας Σκρέκας, συμμετείχε την Τρίτη σε εκδήλωση που διοργάνωσε η ΟΝΝΕΔ για την κλιματική αλλαγή και τις επιπτώσεις Ο Υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Κώστας Σκρέκας, συμμετείχε την Τρίτη σε εκδήλωση που διοργάνωσε η ΟΝΝΕΔ για την κλιματική αλλαγή και τις επιπτώσεις Rating: 0

Σε εκδήλωση της ΟΝΝΕΔ για την κλιματική αλλαγή ο Κώστας Σκρέκας

Σε εκδήλωση της ΟΝΝΕΔ για την κλιματική αλλαγή ο Κώστας Σκρέκας

Ο Υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Κώστας Σκρέκας, συμμετείχε την Τρίτη σε εκδήλωση που διοργάνωσε η ΟΝΝΕΔ για την κλιματική αλλαγή και τις επιπτώσεις της στους νέους, ενόψει της Παγκόσμιας Ημέρας Περιβάλλοντος το Σάββατο, 5 Ιουνίου.

Ο κ. Σκρέκας μίλησε για τις πρωτοβουλίες που αναλαμβάνει η κυβέρνηση για τον περιορισμό των εκπομπών αερίων του θερμοκηπίου και τον μετασχηματισμό του τομέα της ενέργειας. Όπως είπε, βασική προτεραιότητα αποτελεί η μετάβαση σε ένα νέο, βιώσιμο παραγωγικό μοντέλο στο πλαίσιο των φιλόδοξων στόχων που έχει θέσει η κυβέρνηση για το 2030. Πρόσθεσε ότι για την επίτευξη των στόχων θα κινητοποιηθούν περισσότερα από 44 δισ. ευρώ την επόμενη δεκαετία, ενώ αναφέρθηκε και στη σημασία της αξιοποίησης των πόρων από το Ταμείο Ανάκαμψης.

O Τρικαλινός Υπουργός επισήμανε ότι οι επενδύσεις που θα υλοποιηθούν στους τομείς της ενέργειας και του περιβάλλοντος θα δημιουργήσουν τις κατάλληλες συνθήκες για την ανάπτυξη της έρευνας και της καινοτομίας, καθώς και της απασχόλησης των νέων.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή