Σε Ι.Ε.Κ. μετατρέπεται η ΕΠΑ.Σ. Βοηθών Νοσηλευτών του Νοσοκομείου Τρικάλων Reviewed by Momizat on . Θετική εξέλιξη μετά από συντονισμένες προσπάθειες της Διοίκησης του Νοσοκομείου και της Πολιτικής ηγεσίας του Νομού, αποτελεί η μετατροπή της ΕΠΑ.Σ. Βοηθών Νοση Θετική εξέλιξη μετά από συντονισμένες προσπάθειες της Διοίκησης του Νοσοκομείου και της Πολιτικής ηγεσίας του Νομού, αποτελεί η μετατροπή της ΕΠΑ.Σ. Βοηθών Νοση Rating: 0

Σε Ι.Ε.Κ. μετατρέπεται η ΕΠΑ.Σ. Βοηθών Νοσηλευτών του Νοσοκομείου Τρικάλων

EPAS-VOITHON-NOSILEFTON-GNT
Θετική εξέλιξη μετά από συντονισμένες προσπάθειες της Διοίκησης του Νοσοκομείου και της Πολιτικής ηγεσίας του Νομού, αποτελεί η μετατροπή της ΕΠΑ.Σ. Βοηθών Νοσηλευτών του Γ. Νοσοκομείου Τρικάλων σε Ι.Ε.Κ. αρμοδιότητας Υπουργείου Υγείας μετά τη δημοσίευση του υπ. αριθμ ΦΕΚ.1038 Τ.Β/03-06-2015.

Η ανωτέρω απόφαση διασφαλίζει τη συνέχεια της λειτουργίας της ανωτέρω Σχολής η οποία προετοιμάζει στα πλαίσια θεωρητικής, εργαστηριακής και πρακτικής άσκησης, Νοσηλευτικό προσωπικό Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, ικανό να παρέχει νοσηλευτική φροντίδα στους χώρους άσκησης του Νοσηλευτικού επαγγέλματος.

Για το σχολικό έτος 2015-2016 η σχολή του Γενικού Νοσοκομείου Τρικάλων θα λειτουργήσει με την ειδικότητα Βοηθού Νοσηλευτικής- Γενικής Νοσηλείας, με έναρξη λειτουργίας στις 15 Σεπτεμβρίου του τρέχοντος έτους.

Ακρογωνιαίος λίθος ύπαρξης της Σχολής θεωρείται η μεγάλη εκδήλωση ενδιαφέροντος διότι:
Η Σχολή λειτουργεί αδιάλειπτα από το έτος 1987 μέχρι και σήμερα, αποφοιτώντας πάνω από 650 μαθητές, με απορροφητικότητα στην αγορά εργασίας του συντριπτικού ποσοστού αυτών. Είναι από τις λίγες θεσμοθετημένες επαγγελματικές ειδικότητες της Τεχνικής Εκπαίδευσης παρέχοντας επαγγελματική διέξοδο τόσο στο Δημόσιο, όσο και Ιδιωτικό τομέα.
Το εκπαιδευτικό προσωπικό είναι μόνιμο και διαθέτει πλήρη επιστημονική και διδακτική επάρκεια τόσο στον εκπαιδευτικό όσο και κλινικό χώρο.

Διαθέτει ιδιόκτητες εγκαταστάσεις εντός του Νοσοκομείου, λειτουργεί στο φυσικό της χώρο που είναι τα Νοσοκομείο, με πλήρως εξοπλισμένα εργαστήρια καθώς και εποπτικό υλικό, παρέχοντας τη δυνατότητα πρακτικής άσκησης στα νοσηλευτικά τμήματα διασφαλίζοντας τη διασύνδεση μεταξύ του θεωρητικού και πρακτικού αντικειμένου διδασκαλίας.

Η φοίτηση είναι δωρεάν, και διαρκεί δυόμιση έτη (συμπεριλαμβανομένου του εξαμήνου πρακτικής άσκησης).
Θα ακολουθήσει ανακοίνωση στον έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο σχετικά με τις ημερομηνίες εκδήλωσης ενδιαφέροντος προς εγγραφή, καθώς και των απαιτούμενων δικαιολογητικών.

Ο Διευθυντής της ΕΠΑ.Σ.
Παναγιώτης Τσικραγούλας

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή