Σε μπελάδες…. βάζει ο Μιχάλης Μπάρδας τον Δημήτρη Παπαστεργίου Reviewed by Momizat on . H εκπεφρασμένη απόφαση του πρώην προέδρου του δημοτικού συμβουλίου Μιχάλη Μπάρδα να μη είναι εκ νέου υποψήφιος στις επικείμενες δημοτικές εκλογές βάζει σε "μπελ H εκπεφρασμένη απόφαση του πρώην προέδρου του δημοτικού συμβουλίου Μιχάλη Μπάρδα να μη είναι εκ νέου υποψήφιος στις επικείμενες δημοτικές εκλογές βάζει σε "μπελ Rating: 0

Σε μπελάδες…. βάζει ο Μιχάλης Μπάρδας τον Δημήτρη Παπαστεργίου

Σε μπελάδες…. βάζει ο Μιχάλης Μπάρδας τον Δημήτρη Παπαστεργίου

H εκπεφρασμένη απόφαση του πρώην προέδρου του δημοτικού συμβουλίου Μιχάλη Μπάρδα να μη είναι εκ νέου υποψήφιος στις επικείμενες δημοτικές εκλογές βάζει σε “μπελάδες” τον δήμαρχο .

Ο Δημήτρης Παπαστεργίου ψάχνει να βρει αντικαταστάτη για να αποκτήσει και κάποιο αριστερό άλλοθι η παράταξη του .

Και σωστό είναι αυτό αφού δεν μπορεί να πάει σε εκλογές μόνο με τους καραδεξιούς …της παράταξης του δεδομένου ότι αρκετοί δημοτικοί σύμβουλοι ανήκουν σε συγκεκριμένα πολιτικά γραφεία .

Χρήστος Αναστασίου και Μιχάλης Λάππας πολιτικό γραφείο Θανάση Λιούτα , Ηλίας Παπανικολάου πολιτικό γραφείο Κώστα Σκρέκα , Κώστας  Ψύχος πολιτικό γραφείο Ηλία Βλαχογιάννη , Ντίνα Δήμα πολιτικά γραφεία Χρήστου Μιχαλάκη και Ηλία Βλαχογιάννη , Αχιλλέας Λασπάς πολιτικά γραφεία Μιχαλάκη και Σκρέκα , Χρήστος Μπούρας γραφείο Βλαχογιάννη και Τάκης Παζαίτης πολιτικο γραφείο Μιχάλη Ταμήλου κ.α.

Εκτός και αν ευοδωθούν οι σκέψεις κάποιων στελεχών του Σύριζα [ Χρήστος Μπάτζιος ] για ενδεχόμενη στήριξη του Δημήτρη Παπαστεργίου οπότε ο δήμαρχος και το αριστερό προφίλ θα ενισχύσει και σε μπελάδες εξεύρεσης δεν θα μπει .

Σχόλια (2)

  • ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ

    Ο Μιχάλης Μπάρδας, απόλυτα ενταγμένος στη γραμμή Παπαστεργίου, είναι το ιδεατό πρόσωπο για να εκφράσει την νεοφιλελεύθερη οπτική του “ακραίου κέντρου”, αλλά και τη συστημική μικροαστική διαχείριση του μνημονιακού ΣΥΡΙΖΑ. Ιδανικό πρόσωπο δηλαδή για να εκπροσωπήσει στην τοπική αυτοδιοίκηση την επόμενη κυβέρνηση Τσίπρα-Μητσοτάκη.

    Απάντηση
  • Δημήτρης Αναστασίου

    Ο Μπαρδας είναι “αριστερός” (αποδεδειγμένα 🤔) ανεξάρτητα αν τον εκφράζει ο…. Φιλελεφθερισμός!! Πέραν των αστεϊσμών η τοπική αυτοδιοίκηση δεν θέλει κομματικούς αλλά άξιους. Είναι προς τιμή του Μιχάλη Μπαρδα που αποχώρησε μετά 2 χρονια προσφοράς στο Δήμο. Κάποιοι θέλουν να είναι αιώνιοι

    Απάντηση

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή