Στα δημοτικά σφαγεία ο Ηλίας Βλαχογιάννης Reviewed by Momizat on . Τα Δημοτικά Σφαγεία Τρικάλων επισκέφθηκε ο υποψήφιος Βουλευτής της Ν.Δ. κ. Ηλίας Βλαχογιάννης, στο πλαίσιο των τακτικών του επαφών και επισκέψεων σε επιχειρήσει Τα Δημοτικά Σφαγεία Τρικάλων επισκέφθηκε ο υποψήφιος Βουλευτής της Ν.Δ. κ. Ηλίας Βλαχογιάννης, στο πλαίσιο των τακτικών του επαφών και επισκέψεων σε επιχειρήσει Rating: 0

Στα δημοτικά σφαγεία ο Ηλίας Βλαχογιάννης

Στα δημοτικά σφαγεία ο Ηλίας Βλαχογιάννης

Τα Δημοτικά Σφαγεία Τρικάλων επισκέφθηκε ο υποψήφιος Βουλευτής της Ν.Δ. κ. Ηλίας Βλαχογιάννης, στο πλαίσιο των τακτικών του επαφών και επισκέψεων σε επιχειρήσεις του Νομού Τρικάλων.

Τον κ. Βλαχογιάννη, ο οποίος συνέβαλε αποφασιστικά στην κατασκευή των Δημοτικών Σφαγείων στην περιοχή των Αγίων Αποστόλων, συνόδευε ο πρόεδρος κ. Ευθυμίου, ο οποίος τον ενημέρωσε για όλα τα τρέχοντα θέματα που έχουν να κάνουν με την επιχείρηση. Ο κ. Βλαχογιάννης, σαν Νομάρχης, στήριξε καθοριστικά τους τρικαλινούς κτηνοτρόφους, που αποτελούν βασικό πυλώνα της ανάπτυξης του Νομού μας. Τέλος, ζήτησε από τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και τους εργαζόμενους να τον τιμήσουν και να τον στηρίξουν για άλλη μια φορά με την ψήφο τους, για να συνεχίσει να αγωνίζεται για όλα τα θέματα που αφορούν στο Νομό Τρικάλων.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή