"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

32.8 C
Trikala

Στα Τρίκαλα η μπάντα του Πολεμικού Ναυτικού

lafarm

Σχετικά άρθρα

 

Τυχεροί θα είναι όσοι βρεθούν στο Πνευματικό Κέντρο Τρικάλων την Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου και ώρα 7.30 μ.μ., για να παρακολουθήσουν τη μια και μοναδική συναυλία που θα δώσει η περίφημη Μπάντα του Πολεμικού Ναυτικού στην πόλη των Τρικάλων, αφιερωμένη στον μεγάλο μας μουσουργό Γιώργο Μουζάκη, με ελεύθερη είσοδο για όλους, με την ευγενική παράκληση των διοργανωτών να συγκεντρωθούν όσα περισσότερα τρόφιμα Ελληνικών Επιχειρήσεων μπορούν, για να στηριχθούν ευπαθείς ομάδες συμπολιτών μας.
Το σπουδαίο μήνυμα της κοινωνικής αλληλεγγύης και του σεβασμού προς τον συνάνθρωπο, θέλουν να περάσουν οι συνδιοργανωτές της μεγάλης μουσικής βραδιάς, που δεν είναι άλλοι από την Περιφέρεια Θεσσαλίας-ΠΕ Τρικάλων, τον Δήμο Τρικκαίων, το Κέντρο Ευρωπαϊκής Πληροφόρησης Europe Direct, τη 2/βάθμια εθελοντική οργάνωση των Ελασσονιτών Δίκτυο «ΠΕΡΡΑΙΒΙΑ», και την ΠΡΑΣΙΝΗ ΚΙΒΩΤΟ που συνεργάζονται στενά για την υλοποίηση της σπουδαίας και εντυπωσιακής αυτής εκδήλωσης.
Πρόκειται για μια σπάνια συναυλία-όνειρο υψηλής ποιότητας και αισθητικής, από την περίφημη Μπάντα του ΓΕΝ, που θα αποτελείται από 35 μουσικούς και φέρνει μαζί της εξαιρετικούς ερμηνευτές – σολίστες (τη Λυρική Υψίφωνο Ευδοκία Μωϋσίδου, τον τενόρο της Εθνικής Λυρικής Σκηνής Σταύρο Σαλαμπασόπουλο, την Πέννυ Μπαλτατζή και τον Γιώργο Μπελίδη), υπό την καλλιτεχνική διεύθυνση του μαέστρου κ. Τσιλιμπάρη Γεώργιου -Πλωτάρχη ΠΝ.
Το πρόγραμμα της Μπάντας παρουσιάζουν η ηθοποιός Δήμητρα Κυρατσούδη και ο Γιώργος Μπελίδης .
Τη χορευτική και χορογραφική υποστήριξη της παράστασης έχουν οι:
ΧΟΡΕΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ
ΣΧΟΛΗ ΧΟΡΟΥ ΤΡΙΚΚΗ
LET’S DANCE
Οι στόχοι των Συνδιοργανωτών είναι πολλαπλοί και συγκεκριμένα αποσκοπούν:
στην ενίσχυση ευπαθών ομάδων με Ελληνικά τρόφιμα
στην Εκδήλωση Τιμής προς τον μεγάλο Συνθέτη Γ. Μουζάκη
στην ανάδειξη του έργου της Μπάντας ΓΕΝ
προσφορά μiας υψηλού επιπέδου συναυλίας στο απαιτητικό μουσικόφιλο κοινό των Τρικάλων.
Εκ μέρους των διοργανωτών εκφράζεται η παράκληση προς τις επιχειρήσεις της περιοχής, αλλά και τους θεατές της βραδιάς-αφιέρωμα στον Γ. Μουζάκη με τη Μπάντα του ΓΕΝ, να φέρουν όσα περισσότερα Ελληνικά τρόφιμα μπορούν, για να δείξουν την στήριξή τους στις ευπαθείς ομάδες, που στερούνται, στη σημερινή εποχή της κρίσης, ακόμα και το φαγητό και παράλληλα να αναδείξουν την αναγκαιότητα να καταναλώνουμε ως Έλληνες τα τρόφιμα που εμείς ως λαός παράγουμε.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης