Στα Τρίκαλα οι μεγαλοεργολάβοι πριν πεινάσουν μαγειρεύουν….. Reviewed by Momizat on . Μια απλή αριθμητική πράξη αποκαλύπτει πόσο ακόμα πιο βαθιά το χέρι στην τσέπη θα πρέπει να βάζουν οι Τρικαλινοί οδηγοί στον  υπό κατασκευή αυτοκινητόδρομο Ε 65 Μια απλή αριθμητική πράξη αποκαλύπτει πόσο ακόμα πιο βαθιά το χέρι στην τσέπη θα πρέπει να βάζουν οι Τρικαλινοί οδηγοί στον  υπό κατασκευή αυτοκινητόδρομο Ε 65 Rating: 0

Στα Τρίκαλα οι μεγαλοεργολάβοι πριν πεινάσουν μαγειρεύουν…..

Στα Τρίκαλα οι μεγαλοεργολάβοι πριν πεινάσουν μαγειρεύουν…..

Μια απλή αριθμητική πράξη αποκαλύπτει πόσο ακόμα πιο βαθιά το χέρι στην τσέπη θα πρέπει να βάζουν οι Τρικαλινοί οδηγοί στον  υπό κατασκευή αυτοκινητόδρομο Ε 65 αφού θα πληρώνουν διόδια για να φύγουν ή για να εισέλθουν στην πόλη . 

Ήδη στον Λόγγο και το Μεγαλοχώρι κατασκευάζονται οι δύο νέοι σταθμοί διοδίων οι οποίοι αναμένεται να είναι έτοιμοι την ημερομηνία παράδοσης που είναι η 31.3.2017 .

Ερχόμενοι από την Αθήνα κλπ οδηγοί θα εισέρχονται στην πόλη από τα διόδια του Λόγγου ενώ για να κινηθούν προς την Εγνατία θα περνούν από τα διόδια του Μεγαλοχωρίου και υπενθυμίζεται ότι σταθμός διοδίων κατασκευάζεται και στους Σοφάδες Καρδίτσας . 

Εν τω μεταξύ σε καλό δρόμο βαδίζουν οι εργασίες στον αυτοκινητόδρομο Ε-65, με μόνη… παραφωνία το βόρειο Τμήμα από τα Τρίκαλα μέχρι την Εγνατία Οδό, που αφορά σε σημαντικό βαθμό και την Ήπειρο με την Δυτική Μακεδονία.

 

Σχόλια (1)

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή