Στα Τρίκαλα το ποδηλατοδρόμιο “σαπίζει” – Νέο ποδηλατοδρόμιο στον Βόλο 2,5 ευρώ Reviewed by Momizat on . Ανοίγει ο δρόμος για την κατασκευή ενός σύγχρονου ολυμπιακών προδιαγραφών ποδηλατοδρομίου στην πόλη του Βόλου καθώς ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας ενέταξε στο Πρόγρ Ανοίγει ο δρόμος για την κατασκευή ενός σύγχρονου ολυμπιακών προδιαγραφών ποδηλατοδρομίου στην πόλη του Βόλου καθώς ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας ενέταξε στο Πρόγρ Rating: 0

Στα Τρίκαλα το ποδηλατοδρόμιο “σαπίζει” – Νέο ποδηλατοδρόμιο στον Βόλο 2,5 ευρώ

Στα Τρίκαλα το ποδηλατοδρόμιο “σαπίζει” – Νέο ποδηλατοδρόμιο στον Βόλο 2,5 ευρώ

Ανοίγει ο δρόμος για την κατασκευή ενός σύγχρονου ολυμπιακών προδιαγραφών ποδηλατοδρομίου στην πόλη του Βόλου καθώς ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας ενέταξε στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων της Θεσσαλίας το έργο προϋπολογισμού 2,5 εκατ. ευρώ.

Την ίδια ώρα τo περίφημο ποδηλατοδρόμιο των Τρικάλων που στοίχισε εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ ρημάζει αναξιοποίητο .

Για να μην αδικήσουμε τον Κώστα Αγοραστό , οφείλουμε να πούμε ότι είναι ευθύνη του Δήμου Τρικκαίων και πρέπει να βγουν δημόσια τόσο οι πρώην δήμαρχοι Μιχάλης Ταμήλος και Χρήστος Λάππας όσο και ο νυν δήμαρχος Δημήτρης Παπαστεργίου να πουν τι ακριβώς συμβαίνει.

Εγκαταστάσεις  φαντάσματα, γεμάτες ρωγμές και φθορές, απέραντος σκουπιδότοπος και πλιάτσικο.

Τι έφταιξε και όλες αυτές οι επενδύσεις δεν ολοκληρώθηκαν , που πήγαν τόσα χρήματα , τι πρέπει να γίνει ; 

Και όμως ευθύνες για την σημερινή κατάληξη δεν έχουν αποδοθεί πουθενά και σε κανέναν.

Σχόλια (1)

 • Δικαιόπολης

  Λεφτά υπάρχουν -μυαλό δεν υπάρχει.

  Το ποδηλατοδρόμιο μας μάρανε. Οι υπεύθυνοι της σημερινής κυβέρνησης δεν έμαθαν τίποτα από την κρίση. Τι γίνετε τελικά, μήπως δεν πάνε καλά. Με τα ποδηλατοδρόμια και τα άλλα συναφή έργα θα γίνει η ανάπτυξη ή έστω με κάποια βιοτεχνία; Θα μου πείτε μα είναι πόροι του ΠΔΕ, ε τότε μήπως δεν βλέπουν τα χάλια των Νοσοκομείων.
  Το τι πίνουν και δεν μας δίνουν είναι το ποτό της αλαζονείας της εξουσίας.
  Και μη χειρότερα με δαύτους.

  Δικαιόπολης

  Απάντηση

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή