Στεγνές οι τσέπες – τζίφος οι εκπτώσεις στα Τρίκαλα – Πιο χαμηλά από το 2015 ο τζίρος των εκπτώσεων Reviewed by Momizat on . Η θερινή εκπτωτική περίοδος, για τις περισσότερες εμπορικές επιχειρήσεις, κινήθηκε σε χαμηλότερα επίπεδα από την αντίστοιχη περυσινή, με τη μείωση να ξεπερνά με Η θερινή εκπτωτική περίοδος, για τις περισσότερες εμπορικές επιχειρήσεις, κινήθηκε σε χαμηλότερα επίπεδα από την αντίστοιχη περυσινή, με τη μείωση να ξεπερνά με Rating: 0

Στεγνές οι τσέπες – τζίφος οι εκπτώσεις στα Τρίκαλα – Πιο χαμηλά από το 2015 ο τζίρος των εκπτώσεων

Στεγνές οι τσέπες – τζίφος οι εκπτώσεις στα Τρίκαλα – Πιο χαμηλά από το 2015 ο τζίρος των εκπτώσεων

Η θερινή εκπτωτική περίοδος, για τις περισσότερες εμπορικές επιχειρήσεις, κινήθηκε σε χαμηλότερα επίπεδα από την αντίστοιχη περυσινή, με τη μείωση να ξεπερνά μεσοσταθμικά το -30%, όπως υποστηρίζουν οι καταστηματάρχες.

Στην Τρικαλινή αγορά με πτώση των πωλήσεων συνεχίζεται η εκπτωτική περίοδος για τους περισσότερους εμπόρους, παρ’ όλο που φέτος προχώρησαν στις μεγαλύτερες μειώσεις τιμών των τελευταίων ετών.

Οι Τρικαλινοί καταναλωτές δεν μπορούν να ξεπεράσουν τη διστακτικότητά τους και πως να την ξεπεράσουν αφού το «ταμείον είναι μείον». Οι εκπτώσεις δεν συγκινούν τους καταναλωτές καθώς η οικονομική κρίση περιορίζει τις δαπάνες των νοικοκυριών.

 

 

 

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή