"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

28.1 C
Trikala

Στην Ειδική Μόνιμη Επιτροπή Ισότητας, Νεολαίας και Δικαιωμάτων του Ανθρώπου η Κατερίνα Παπακώστα

lafarm

Σχετικά άρθρα

Στην Ειδική Μόνιμη Επιτροπή Ισότητας, Νεολαίας και Δικαιωμάτων του Ανθρώπου τοποθετήθηκε η βουλευτής Τρικάλων της Νέας Δημοκρατίας Κατερίνα Παπακώστα, με απόφαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του κόμματος. 

Όπως αναφέρει η κυρία Παπακώστα, αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για εμένα, η τοποθέτησή μου στην Ειδική Μόνιμη Επιτροπή Ισότητας, Νεολαίας και Δικαιωμάτων του Ανθρώπου, από την Κοινοβουλευτική Ομάδα της ΝΔ.

Από την πλευρά μου δεσμεύομαι, ότι θα φανώ αντάξια και απόλυτα αφοσιωμένη στα νέα μου καθήκοντα και θα συμβάλλω στην αποστολή της Επιτροπής, προκειμένου:

• Η αρχή της ισότητας των φύλων, να προωθηθεί στην εκπαίδευση, στην οικογένεια και στους άλλους κοινωνικούς θεσμούς, ιδίως σε θέματα απασχόλησης.
• Να υποβληθούν προτάσεις σε εθνικό και ευρωπαϊκό επίπεδο και σε κάθε αρμόδιο φορέα, για τις ανάγκες και τα προβλήματα των νέων και να αναληφθούν πρωτοβουλίες και δραστηριότητες για την ελεύθερη ανάπτυξη της προσωπικότητάς τους, καθώς και για την αξιολόγηση των απόψεών τους.
• Τα ατομικά, πολιτικά, κοινωνικά και οικονομικά ανθρώπινα δικαιώματα να αποτελέσουν το θεμέλιο λίθο για την φυσική και κοινωνική ύπαρξη του ανθρώπου και να εκφράζουν τη θέλησή του να ζήσει ως βιολογικό, πνευματικό και κοινωνικό ον.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης